Perheenäiti kyllästyi nykyiseen vartaloihanteeseen - esittelee rohkeasti oman kroppansa

09.07.2015 17:45 - Senni Loikala

Sophia Cooper sai tarpeekseen kuvista, joissa naiset näyttävät virheettömiltä pian synnytyksen jälkeen.  

Kolmen lapsen äiti Sophia Cooper, 29, kyllästyi näkemään netissä imartelevia kuvia vastikään jälkikasvua saaneista naisista, joiden vartaloista ei pystynyt huomaamaan merkkiäkään raskaudesta. 

Liikunta-alalla työskentelevä Cooper, jonka pienin muksu on vain kuusiviikkoinen, meni peilin eteen, nosti toppiaan ylös rintojen kohdalle ja nappasi puhelimellaan peilin kautta itsestään valokuvan. Se on paljon aidompi ja rehellisempi kuin otokset, joita tikkikuntoon itsensä pian synnytyksen jälkeen treenanneet naiset postaavat sosiaalisessa mediassa.

Cooper latasi käsittelemättömän kuvan Facebookiin, jossa se lähti leviämään kovaa vauhtia. Ilmeisesti terveelle suhtautumiselle naisen vartaloon on tilausta, sillä kuvasta ollaan uutisoitu myös monissa medioissa ja se on herättänyt paljon keskustelua nykyisistä vartaloihanteista.

Osuva kuvateksti

Kuvatekstissä Cooper kirjoittaa näin: "On vaikeaa julkisesti jakaa tätä kuvaa, koska raskauden jälkeisen kuntoiluyrityksen perustajana ihmiset odottavat minun jättäneen taakseni raskauskilot ja että minulla olisi six-pack.

Todellisuus on, että vaikka raskauden aikana treenasin ja yritin syödä terveellisesti, lihosin 19 kiloa.

Minulla on raskausarpia, jenkkakahvat ja olen kolme kokoa suurempi. Jotkut kengistäni eivät vieläkään sovi jalkoihini ja Bridget Jones -tyyppiset alushousut ovat pakolliset.

Mutta tiedättekö mitä?? SE ON OK!! Tämä on se, miltä synnytyksen jälkeen vartalo näyttää."

Pääset katsomaan kuvan täältä.

Lue myös: "Olet liian pyöreä ollaksesi seksikäs" - miehen viesti sai naiselta nettihitksi nousseen vastineen

Lähde: Body Rock

Kilpailut

Uusimmat