Kondomit jäävät pian historiaan? Suihkutettava ehkäisylateksi kietoutuu peniksen ympärille

29.07.2015 15:15 - Senni Loikala

Uusia ehkäisymenetelmiä tulee silloin tällöin ja nyt esittelyssä on mullistava keksintö perinteisen kondomin rinnalle, nimittäin suihkutettava kondomi.

Tulevaisuudessa kondomien kääriminen peniksen päälle saattaa jäädä historiaan. Silloin mies tai nainen vetäisee esille spray-pullon, josta suihkutetaan nestemäistä lateksia peniksen päälle.

Suihkutettavasta kondomista on nyt tehty prototyyppi. Kyseessä on aivan tavallisen näköinen spray-pullo, jonka suutinta painamalla nestemäistä lateksia suihkuaa ympäriinsä. Kun suunta on kohti penistä, tarttuu lateksi siihen ja antaa suojan raskautta vastaan.

Sopii kaikenkokoisille peniksille

Prototyypin on suunnitellut newyokrilaisen Pratt Institute -arkkitehtuurikoulun opiskelija Michele Chu. Se kantaa nimeä Girlplay, ja ehkäisymenetelmä sopii myös naisten väliseen seksiin.

Suihkutettavan kondomin etuina on, että se sopii kaikenkokoisille peniksille. Uutta ehkäisymenetelmää joudutaan vielä kehittämään ja sen tulisi herättää rahoittajien kiinnostus, jotta kondomi saataisiin markkinoille.

Katso kuvat suihkutettavan kondomin prototyypistä täältä.


Lue myös: Mullistava keksintö seksitautien havaitsemiseen: Kondomi vaihtaa väriä, jos toisella on tauti!

Lähde: The Daily Star

Kilpailut

Uusimmat