Kuntoguru todisti, että vaaka ei kerro koko totuutta: Pudotti ja lihotti 11 kiloa kahdessa vuorokaudessa

21.11.2013 19:45 - Rea Tallgren

Kuntoguru Ross Edgley haluaisi ihmisten ymmärtävän, että vaakalukemia ei kannattaisi tuijottaa orjallisesti. Sen takia mies tekikin hurjan ja epäterveellisen kokeilun.

Ross Edgley on kuntoguru, joka on kyllästynyt siihen, että ihmiset keskittyvät painoonsa muiden asioiden sijasta.  Edgley on sitä mieltä, että kuntoilijoiden ei suinkaan kannattaisi tuijottaa vaa'an lukemia, sillä ne eivät todellakaan kerro koko totuutta - päinvastoin.

Mies halusi todistaa, että paino muodostuu lukemattomista muistakin tekijöistä kuin siitä, onko ihminen lihava tai todella lihaksikas. Mies oli ottanut tavoitteekseen näyttää, kuinka suuri vaikutus hiilihydraateilla ja nesteytyksellä olisi painoon.

Edgley aloittikin rajun projektin. Hän vietti vuorokauden keskittyen saunomiseen, suolattomien ja hiilihydraatittomien ruokien syömiseen, suolaisessa kylvyssä lillumiseen ja hikoiluun. Miehen onnistuikin pudottaa käsittämättömät 11 kiloa painostaan 24 tunnin aikana.

Lihaksikas mies piti kuitenkin kaikista tärkeimpänä sitä, että hän saisi osoitettua myös painonnousun johtuvan usein monista muista tekijöistä kuin lihomisesta. Niinpä hän toteutti projektin myös käänteisesti.

Toisen vuorokauden sisällä hän söi paljon suolapitoisia ruokia ja nautti hiilihydraatteja sydämensä kyllyydestä. Lisäksi hän nautti paljon nesteitä. Ja kuinka ollakaan, miehen onnistui saada kaikki pudottamansa paino takaisin 24 tunnin aikana.

- Toivoisin, että ihmiset olisivat itselleen armollisempia esimerkiksi painonpudotuksen suhteen, sillä asiassa on aina niin monia tekijöitä. Toivoisin, etteivät ihmiset tuijottaisi niin orjallisesti vaakoja, Edgley selittää.

Katso miehen Twitterissä projektistaan jakama kuva alta. Vasemmanpuoleisessa kuvassa mies on samannäköinen kuin normaalisti, keskimmäisessä hän on laihduttanut 11 kiloa ja jälkimmäisessä lihottanut itsensä entiselleen.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat