Kuva: Fotolia

Lastenvahti irtisanottiin vesipuistopäivän jälkeen - katso, toimiko hän sinusta vastuuttomasti

20.06.2016 11:45 - Senni Loikala

Lastenvahdin vastuulla olivat pieni vauva ja tämän isosisko. Monien mielestä nainen altisti pienokaisen vaaraan vesipuistossa.

Yhdysvaltalainen Desiree Howell vietti kesäpäivää indianalaisessa vesipuistossa viime keskiviikkona, kunnes hänen huomionsa kiinnittyi aikuiseen naiseen, pieneen vauvaan ja tämän isosiskoon.

Lastenvahtina toiminut nainen pisti seitsemän kuukauden ikäisen vauvan istumaan korkean laitteen alle, ja kyseinen laite kaatoi suuren määrän vettä kovalla paineella pienokaisen päälle. Howell väittää, että lastenvahti antoi laitteen tiputtaa vettä vauvan päälle useita kertoja, ennen kuin hän pääsi ottamaan tilanteen videolle.

Äiti irtisanoi lastenvahdin

Howell uskoi, että tilanne oli vauvalle haitallinen. Nainen julkaisi videon Facebookissa ja toivoi, että se tavoittaisi pienokaisen äidin. Pätkä on saanut yli 5300 jakoa, ja lopulta video tavoitti pienokaisen äidin.

- Videon nähtyäni kirjaimellisesti itkin hysteerisesti ja tärisin, äiti Brittanny Dixson kertoo IndyStar-sivustolle.

Dixson tarkastutti pienokaisensa kunnon lääkärissä ja sai tietää, ettei vauvalle jäänyt tilanteesta terveydellisiä haittoja. Lääkärin mukaan tilanne altisti vauvan kuitenkin vaaraan.

Lastenhoitaja on nyt irtisanottu. Katso tilanne alta, ja päätä, oliko ratkaisu sinun mielestäsi oikea. 

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Aikuinen nainen solvasi pikkupojan vaatteita bussipysäkillä - äidin vastauksesta nettihitti

Kilpailut

Uusimmat