Kuva: Fotolia

Mikä on sinulle paras paikka seksin harrastamiseen? Horoskooppimerkki paljastaa

30.08.2016 13:15 - Reija Saarinen

Horoskooppimerkki voi kertoa myös sen, missä nautit seksistä eniten.

Horoskooppimerkki kertoo meistä paljon. Se paljastaa seikkoja luonteestamme sekä kertoo, missä meidän kannattaa harrastaa seksiä. Näin ainakin Thought Catalogin artikkelin mukaan.

Katso siis alta, tunnistatko itsesi?

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Sinulle ei ole olemassa yhtä parasta paikkaa, sinulle sopivat kaikki. Nautit suuresti pikaisista sessioista, joten voit hoitaa homman kotona tai vaikka pusikossa niin halutessasi.

Härkä (20. huhtikuuta - 21. toukokuuta)

Sinulle seksissä on kyse romantiikasta ja puhutkin useimmiten rakastelusta. Sinulle parhaita paikkoja seksin harrastamiseen ovat kynttilöin koristellut hotellihuoneet.

Kaksonen (22. toukokuuta - 21. kesäkuuta)

Sinulle sopii huone kuin huone. Keittiö, makuuhuone tai olohuone, kaikki käy. Nautit suuresti roolipeleistä ja tuhmien puhumisesta, joten kaipaat säännöllisesti uusia tuulia myös seksin saralla.

Rapu (22. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Nautit suuresti villistä ja suunnittelemattomasta seksistä. Haluat kuitenkin tuntea olosi rentoutuneeksi ja hyväksi, siksi hyvä paikka sinulle on makuuhuone. Tosin välillä voit intoutua myös vaikka suihkun puolelle.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Nautit seksin harrastamisesta paikassa, jossa voit tulla yllätetyksi. Sinulle tärkeää on se, että voit olla hallinnassa. Kokeilet myös mielelläsi oman seksifilmin tekoa tai harrastat seksiä kynttilät päällä ikkunan edessä.

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Sinulle käy lähes paikka kuin paikka. Nautit suuresti ajatuksesta, että harrastat seksiä sovituskopissa tai yleisessä wc-tilassa. Toisinaan kuitenkin haluat päästä lähelle kumppaniasi ihan siellä omassa sängyssä.

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Sinulle paikoista paras on huone, joka on täynnä peilejä. Nautit nimittäin suuresti siitä, kun näet kumppanisi nauttivan.

Skorpioni (23. lokakuuta - 22. marraskuuta)

Sinä haaveilet samanlaisesta huoneesta kuin Fifty Shades of greyn Christianilla. Se olisi sinulle ihanteellisin paikka seksin harrastamiseen. Haluat nimittäin jonkun pimeän paikan, jossa voit ottaa kumppanisi aggressiivisesti leluja hyväksi käyttäen.

Jousimies (23. marraskuuta - 21. joulukuuta)

Ulkoilmaseksi on sinun juttusi, sillä nautit yhteydestä luontoon. Paras paikka saattaa olla rannalla, viltillä kesken piknikin tai sitten korkealla vuoren huipulla.

Kauris (22. joulukuuta - 20. tammikuuta)

Sinulle paras paikka seksin harrastamiseen on suljettujen ovien takana. Nautit hieronnoista ja sensuelleistä suudelmista, mutta kaipaat kuitenkin rauhaa ja rentoa tunnelmaa.

Vesimies (21. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Haluat aina kokeilla joten uutta, se pätee myös seksiin. Rutiinit nostavat esille sisäisen kapinoijasi, joten makuuhuone on oiva paikka vain hetken. Sen sijaan sinun kannattaa kokeilla seksiä autossa tai julkisessa wc-tilassa.

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Vesi on sinulle ominainen elementti, joten seksi vedessä sopii sinulle loistavasti. Sen ei tarvitse olla kirjaimellisesti vedessä, mutta esimerkiksi uimarannalla tai suihkussa olet parhaimmillasi.

Lue myös: Horoskooppimerkki paljastaa, kenen kanssa saat parasta seksiä

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat