Nainen läpikävi hurjan muodonmuutoksen ennen naimisiinmenoa - hätkähdyttävä lopputulos!

29.06.2016 12:45 - Rea Tallgren

Claire Crowthers ei jättänyt yhtäkään kiveä kääntämättä muokatessaan itsensä vartaloaan, tatuointejaan ja hiuksiaan myöten.

Claire Crowthers, 31, painoi aikaisemmin 90 kiloa. Vaikka Claire oli tuolloinkin kaunis, ei hän ollut tyytyväinen ulkomuotoonsa. Hän päättikin asettaa itselleen ison tavoitteen; ennen naimisiinmenoa hän läpikävisi hurjan muodonmuutoksen ja treenaisi itsensä niin timmiin kuntoon kuin mahdollista.

Vaivaa yhden lapsen äiti on todellakin nähnyt, sen näkee hänen kuvistaan. Claire on vuosien varrella muuttanut niin ruokavalionsa kuin koko elämäntyylinsäkin radikaalisti ja nykyään häntä ei tunnistaisikaan samaksi naiseksi. Tämän ansiosta Claire onkin noussut usein otsikoihin.

Nykyään Fitness-kilpailuissa pienissä bikineissä kisaava Claire painaa tällä hetkellä 52 kiloa, ja on pelkkää lihasta. Myös hänen ihonsa on saanut uusia koristeita, ja nykyään hänen käsiään koristavatkin hihatatuoinnit. Hiukset ovat muuttuneet tummista platinanvaaleiksi - ja hymy, se on leveämpi kuin koskaan. 

Claire on saanut vuosien varrella paljon seuraajia esimerkiksi Instagramissa ja hän julistaakin siellä terveellisten elämäntapojen tuomia hyötyjä. 

Katso kuvia Clairesta alta. 

Myös Clairen mies innostui kuntoilusta ja fitness-elämäntyylistä ja hänkin on nykyään lihaksikkaamassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. 

Niin ja ne häät? Ne rakastunut pariskunta myös sai. 

Lue myös: Camilla, 23, laihtui 35 kiloa vuodessa - huikea muutos ennen ja jälkeen -kuvissa

Lue myös: Pituutesi ja painosi paljastavat, voitko laihtua kävelemällä

Lähde: Bright Side

Lue lisää aiheesta treenaaminen

Voiko kipeillä lihaksilla treenata? Entä miten paljon treeniä on liikaa? Asiantuntija vastaa Jokainen askel on tärkeä - jo hyvin pienikin määrä liikuntaa vaikuttaa aivoihin merkittävästi Millaisia alushousuja kannattaa suosia treenatessa? Asiantuntija vinkkaa Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat