Nainen treenasi peppunsa huippukuntoon - katso paljon puhuvat kuvat

02.12.2016 19:15 - Reija Saarinen

Treeniohjelma kesti noin 70 viikkoa.

39-vuotias Nessa aloitti kovan treenin ja kehon muokkaamisen tämän vuoden maaliskuussa. Hänen tavoitteenaan oli päästä eroon etenkin selluliitista ja kehoon kertyneestä rasvasta. Muokkauksen kohteena olivat etenkin reidet ja takapuoli.

Nessan mukaan oikotietä onneen ei ole. Kuntokuurin aikana hän liikkui paljon ja söi superterveellisesti. Tavoitteen saavuttaminen vei hänen mukaansa useita kuukausia.

"Monet ovat sitä mieltä, että menetin takamukseni. Itse en ajattele niin. Menetin kyllä rasvaa, mutta peppuni on edelleen tallessa. Yritän kehittää sitä edelleen ja siksi aloitinkin painojen nostelemisen," Nessa kirjoittaa.

Kuvan treenin tuloksesta näet alta.

Nessan julkaisema kuva on saanut muutamassa päivässä tuhansia tykkäyksiä sekä kommentteja. Moni muun muassa haluaa tietää, miten hän saavutti tulokset.

"Miten ihmeessä teit tuon?"

"Miten liikuit?"

"Muutos on uskomaton!"

Nessan mukaan yksi tärkeimmistä pointeista oli säännöllinen syöminen. Hän nautti päivässä noin kuusi ateriaa. Kaloreita päivittäin kertyi noin 2000. Hänen ruokavalioonsa kuuluivat muun muassa kaurapuuro, hedelmät ja erilaiset smoothiet ja pähkinät.

Alla esimerkki Nessan ruokavaliosta.

Huomion arvoista on myös se, että hänen painonsa on noussut. Siksi puntarin tarkkaileminen onkin huono mittari. Lihas kun painaa ja siksi parhaiten muutoksen näkeekin peilin kautta.

Lue myös: 30 sekunnin villalankatesti kertoo, onko painosi terveissä lukemissa - katso ohjeet

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat