Noloimmat yhden yön jutut tarinoitiin netissä - pystytkö lukemaan punastumatta?

27.09.2015 20:45 - Mika Parikka

Siinä kohtaa, kun yhden yön deittisi varastaa kaikki ruokasi, ja vielä blenderisi kaupan päälle, voit vain taputtaa itseäsi olalle. 

Yhden yön jutut ovat useimmiten aivan hirveitä seikkailuja, jotka päättyvät infernaaliseen henkiseen krapulaan. Kavereilta kuulee toisinaan mitä älyttömämpiä tarinoita toilailuista, ja sitä tulee miettineeksi, että voiko tarinat edes aina pitää paikkansa. Varsinkin aamut ovat todella kiusallisia tilanteita, ja nyt Redditin käyttäjät jakavat toisilleen pahimpia tarinoita yhden yön juttujen jälkeisistä aamuista. 

Älyttömiä tarinoita lukiessa tuntuu siltä, kun lukisi jonkun amerikkalaisen teinikomedian käsikirjoitusta. Tässä on tarinoita pahimmista yhden yön jälkeisistä aamuista:

"Tyttö oli oikeastaan todella söpö, ja hänen piti lähteä, joten pyysin häntä laittamaan oven kiinni, sillä olin todella pahassa krapulassa. Kun viimein pääsin ylös sängystä, niin huomasin, että hän oli varastanut kaiken ruuan koko talosta ja blenderini. Miten h*lvetissä se on edes mahdollista?!"

"Mikään ei ole parempi hyvän huomenen toivotos, kuin taaperoikäisen lapsen ääni, joka kysyy "äiti kuka on sängyssäsi?"

"Heräsime ilman mitään muistikuvia toisistamme. Hän rupesi äkkiä kiljumaan, että on myöhässä isoäitinsä hautajaisista. Jätin hänet hautajaispaikalle pienessä minihameessa, ilman kenkiä, edelleen aivan kännissä koko hänen sukunsa eteen."

"Miehellä, jonka luona vietin yöni oli lapsi, jonka opettaja olin. Se oli suhteellisen kiusallinen aamupala."

"Heräsin, ja kaduin välittömästi humalassa tehtyä päätöstä. Heräsin mahdollisimman hiljaa ylös ja puin päälleni lähteäkseni pois. Puolessa välissä portaita tajusin, että yritin hiippailla ulos omasta kodistani. Hemmetti sentään."

"Tämä nainen herätti minut, sillä hänen täytyi lähteä vahtimaan hänen lapsenlastaan. Luulin hänen pilailevan, mutta ei. Hän ei pilaillut."

Tekevälle sattuu. Jos siis viime viikonloppuna tuli hieman mokailtua, niin ei se mitään. Et ole asiasi kanssa maailmassa yksin. Ja mikä parasta, olet paljon fiksumpi ensi kerralla! Ainakin toivottavasti. 


Lue myös: 3 asiaa, jotka naisen tulisi tehdä seksin jälkeen

Lähde: Reddit, The Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat