Nuoren naisen ottama vatsakuva nousi otsikoihin - 'olen kummassakin kuvassa yhtä arvokas'

31.01.2017 12:15 - Rea Tallgren

Milly Smithin ottamassa kuvaparissa hän esittelee vartaloaan kahdella erilaisella poseerauksella.

Milly Smithillä on tavoite. Hän haluaa oppia rakastamaan omaa vartaloaan sellaisena kuin se on, ja samalla kannustaa muitakin siihen. Vääristyneestä kehonkuvasta kärsinyt Smith on ottanut tavaksi julkaista Instagramissa kuvia, joissa hän esittelee vartaloaan erilaisissa tilanteissa ja asennoissa. 

Smithin tuore kuva on noussut otsikoihin. Kuvassa Smith poseeraa sukkahousuissa, kahdessa erilaisessa asennossa ja niin, että sukkahousut ovat hänen päällään eri tavoilla. Kuvista toisessa nainen näyttää huomattavasti hoikemmalta. Smith kuitenkin paljastaa, että kuvien ottamisen välillä on vain muutama sekunti aikaa.

Nainen myös kirjoittaa kuvatekstissä kauniisti siitä, ettei kumpikaan versio hänestä ole "toista huonompi tai arvottomampi". Hän muistuttaa myös seuraajiaan siitä, ettei ihmisen arvo perustu hänen ulkonäköönsä. Smith kirjoittaa, että "planeetallamme ei ole ketään samanlaista kuin sinä", mikä on kaunis muistutus asiasta, jonka soisi olevan jokaiselle itsestäänselvä. 

Smithin jakama kuva on liikuttava muistutus siitä, että itseään pitäisi rakastaa ja arvostaa juuri sellaisena kuin kukin on. 

Katso otsikoihin noussut kuva alta, tai jos se ei näy, tästä. Muita Smithin kuvia pääset katsomaan tästä

Lue myös: Suomalaisen Saran, 20, "valheellinen" bikinikuva otsikoissa maailmalla - katso miksi!

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat