Kuva: Fotolia

Nuori nainen vastasi homofobisen tätinsä ilkeilyyn - kipakat viestit nousivat nettihitiksi

05.04.2016 16:45 - Iiro Myllymäki

18-vuotias Charlie ei jäänyt sanattomaksi tätinsä solvauksien edessä.

Marie-täti ei varmasti voinut aavistaa, kuinka suuren julkisuuden hänen homofobiset viestinsä siskontytölleen voisivatkaan saada. 18-vuotias, avoimesti biseksuaali Charlie ajautui riitaan tätinsä kanssa ja latasi kuvakaappaukset kipakasta viestittelystä Twitteriin. Ensimmäinen aihetta koskeva twiitti on kerännyt yli 10 000 tykkäystä ja melkein saman verran uudelleentwiittauksia.

Twiitistä päätellen Charlie riiteli tätinsä kanssa aluksi jostain muusta aiheesta, mutta riita sai uuden käänteen, kun täti kutsui Charliea nimityksellä ”faggot” (”hintti”).

"Teillä homoilla on paljon draamaa"

Marie-täti yritti liennyttää riitaa tekstiviestillä, mutta päätyi vain pahentamaan tilannetta:

Viestissä täti muun muassa käskee Charlieta ”lakata olemasta niin herkkä” ja väittää, että ”teillä homoilla on paljon draamaa”.

”Olen yrittänyt ymmärtää tätä bi-sontaa, jota väität olevasi, mutta te teinit keksitte asioita päästänne koko ajan”, Marie-täti kirjoitti ja lopetti viestinsä pyytämällä Charliea olemaan tulemattahänen järjestämilleen syntymäpäiväjuhlille. ”En halua sinun pilaavan päivää.”

"Miten avioerosi muuten etenee?"

Charlien vastaus tädille oli täynnä sarkasmia ja osuvia näpäytyksiä:

”En taida päästä syntymäpäiväjuhliin, koska pidän silloin valtavat lesbo-orgiat, joita olemme muiden hinttien kanssa suunnitelleet jo kuukausien ajan. Muuten, miten avioerosi etenee? Näin Lee-sedän uuden tyttöystävänsä kanssa, hän on 20 vuotta sinua nuorempi, eikös?”, Charlie vastasi.

Buzzfeedin haastattelussa Charlie perustelee, miksi halusi tuoda viestittelyt julki.

- Halusin ihmisten näkevän, että puolustan itseäni. Nauroin itse vastaukselleni ja pidin sitä hauskana, mutta minulla ei ollut aavistustakaan, kuinka moni pitäisi sitä hauskana, Charlie kommentoi laajalle levinnyttä päivitystään.

Lue myös: Pikaruokaketju ottaa kantaa homoseksuaalisuuden puolesta - katso koskettava mainosvideo

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat