Kuva: Fotolia

Oletko juhlien tähti vai surullinen bilehile? Horoskooppi kertoo, millainen olet humalassa

30.07.2016 08:45 - Tiina Svensk

Uskoitpa tähtikarttojen tulkintaan tai et, saattaa tästä horoskoopista löytyä paljonkin samaistumispintaa

Seuraatko tunnollisesti horoskooppeja ja tiedät tasan tarkkaan, mitkä ovat omat vahvuutesi ja kuinka tähtikuviot vaikuttavat rakkauselämäämme? Thought Catalog -sivuston astrologiset tulkinnat tarjoavat sinulle kuitenkin jotain maallisempaa - sivusto nimittäin kirjoitti, millaisia eri horoskooppimerkin edustajat ovat humalassa.

Löydätkö itsesi tai ystäväsi kuvauksista?

Kauris 22.12. - 19.1.

Haluat korostaa loistavaa älyäsi aina, kun olet nauttinut muutaman juoman. Olet suorastaan nero, kun humallut: voisit istua alas ja kirjoittaa romaanin käsikirjoituksen valmiiksi, voittaa tietovisailun ja minkä tahansa pelin, jonka kanssa sinulla on ollut aiemmin ongelmia.

Toisaalta haluat myös todistaa oman älykkyytesi ja näyttää, mihin kaikkeen upeaan pystytkään. 

Vesimies 20.1. - 19.2.

Ulos lähteminen saattaa kuulostaa vesimiehelle mitä hauskimmalta idealta, mutta muutaman drinkin jälkeen haluat ennemmin palata takaisin kotiin sohvannurkkaan. Ajatus sosiaalisista tilanteista ja tuntemattomista humalaisista kuvottaa.

Sen sijaan Netlix ja sipsipussi ovat sinulle mitä loistavin tapa viettää iltaa. Juominen ei ole sinulle sosiaalinen tilanne, vaan haluat rentoutua sen avulla. 

Kalat 20.2. - 20.3.

Sinä uit virran mukana, vaikka olisitkin selvinpäin. Joten pari lasillista kumottuasi sinä todella alat polskimaan: lähdet mukaan mihin tahansa suunnitelmaan, minkä ystäväsi vain yllyttävät sinut tekemään.

Sen vuoksi päädytkin usein karaokelavalle, soittamaan pilapuhelun entisellesi tai iskemään baarin upeimman tyypin - koska et osaa sanoa ei huonoille ideoille. Saatat joutua ongelmiin, mutta ainakin sinulla on hauskaa.

Oinas 21.3. - 20.4. 

Sinä olet juhlaporukastasi se suupaltti, jonka puheen tahti vain kiihtyy ensimmäisen juoman jälkeen. Sinulla on aina suuret suunnitelmat iltaa varten, mutta ne jäävät harvoin toteutumatta. Saatat jopa tekstata vanhoille ystävillesi ja suunnitella tapaamista seuraavalle päivälle.

Seuraavan päivän valossa ja selvinpäin saatat kuitenkin katua useimpia lupauksiasi, joita olet mennyt vannomaan humalassa.

Härkä 21.4. - 20.5.

Pitkähermoisuutesi saattaa kadota humalassa, sillä sinulla on tapana aloittaa turhia väittelyitä ollessasi pienessä sievässä. Selvin päin harmittelet itsekin kaikkia turhia kinoja, joita olet aloittanut illanviettojen aikana.

Olet myös kovin itsepäinen ja haluat tahtosi läpi - joten juhlaseurueen on parasta olla samaa mieltäsi kanssa vaikkapa jatkopaikan valinnassa.

Kaksonen 21.5. - 21.6.

Alkoholilla ei ole koskaan samaa vaikutusta sinuun. Toisinaan sinusta kuoriutuu sosiaalinen bileiden kukkanen, joka vitsailee kaikkien kanssa ja loistaa läsnäolollaan. Toisinaan taas lukittaudut omaan huoneeseesi, sammutat puhelimesi ja itket kaikkia niitä asioita, jotka sinua sattuvat sillä hetkellä surettamaan.

Humalassa olet kokenut kaikista hirveimmät iltasi, mutta myös kaikista ikimuistoisimmat ja parhaimmat iltasi.

 

Rapu 22.6. - 22.7.

Sinulle juominen on mitä parhainta huvinta - mutta vain tiettyyn pisteeseen asti. Humalassa sinusta tulee kovin herkkä, ja saatat ylitulkita signaaleja ulkona ollessasi. Jos joku katsoo sinua tietyllä tapaa, tulkitset hänen inhoavan sinua. Jos joku läikyttää juoman päällesi, käyttäydyt kuin kyseessä olisi maailmanloppu.

Alkoholi nostaa pintaan myös alitajuntasi varjoisat ajatukset, joita et halua välttämättä päivän valossa kohdata.

Leijona 23.7. - 22.8.

Humalassa olet entistäkin kovaäänisempi ja puheliaampi. Et pidättele mielipiteitäsi, vaikka ne eivät istuisikaan aivan täysin porukkanne näkemyksiin. Sen vuoksi saatatkin suututtaa ystäväsi, mutta tiedät heidän leppyvän seuraavan päivän koittaessa.

Ystäväsi ovat tottuneet antamaan sinulle anteeksi, sillä he tietävät, millainen olet humalassa. Myös juhliessasi olet täysin aito, oma itsesi - anteeksi pyytelemättä. 

Neitsyt 23.8. - 22.9.

Olet tarinankerronnan mestari. Juhlissa ihmiset kokoontuvat ympärillesi kuullakseen kaikki asiat, mitä haluat heille kertoa - vaikka tarinoissasi olisikin hieman värikynää. Toisaalta, jotta sinulla olisi jotain kerrottavaa, sinun täytyy myös luoda tarinoita: sen vuoksi päädyt toilailemaan humalassa mitä ihmeellisimpiä päähän pistojasi.

Vaaka 23.9. - 22.10.

Inhoat päätösten tekemistä, vaikka kyseessä olisikin vain helppo drinkin valinta. Inhoat myös baarien korkeita hintoja - etenkin, jos juoman kumoamiseen menee vain muutama sekunti. 

Toisaalta olet niin hurmaava luonne, että ystäväsi lähes poikkeuksetta tarjoavat sinulle. He myös tietävät, että olet mitä luotettavin bilekaveri - et nimittäin jätä humalaista ystävääsi yksin missään tapauksessa. 

Skorpioni 23.10. - 22.11.

Humalassa sinulla on taipumusta itsetuhoisuuteen: vaikka tiedätkin, ettei omalle exälle kannata tekstata humalassa, päätät tehdä sen silti. Parin lasillisen jälkeen päädytkin usein selvittelemään menneitä, mikä ei tee maineellesi hyvää. Humalassa elät uudelleen menneisyyden vastoinkäymisiä, vaikka sinun tulisi nauttia nykyhetkestä. 

Jousimies 23.11. - 21.12

Vaikka oletkin vain humalassa, kaikki luulevat sinun olevan pilvessä. Miksikö? Siksi, että haluat käydä hyvin filosofisia väittelyitä elämästä, universumista - mistä tahansa. Kyselet kysymyksiä, joita kukaan muu ei osaisi edes pohtia. Et tyydy tylsiin keskusteluihin - haluat puhua oikeista aiheista. 

Lue myös: Härkä on kaunis, rapu paras suutelija - tunnistatko itsesi rehellisestä horoskoopista?

Lue myös: Vaaka on koukussa rakkauteen, härkä ruokaan - lue, mihin addiktoidut horoskooppisi perusteella

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat