Down-vauvan synnyttäneen äidin ihana kirjoitus leviää netissä: "Kaikki elämä on kaunista"

13.03.2015 19:15 - Rea Tallgren

Michelle Armstrong on pienen Grayson-pojan äiti. Nyt hän on kirjoittanut avoimesti ajatuksistaan ja siitä, mitä hänen vauvansa downin syndrooma hänelle merkitsee.

Michelle Armstrong on amerikkalainen äiti, jonka kuopuksella Graysonilla diagnosoitiin downin syndrooma Armstrongin ollessa kolmannella kuulla raskaana.

Nainen kertoo tuoreessa kirjoituksessaan pelänneensä kovasti, mitä kaikkea hänen poikansa downin syndrooma tarkoittaisi pojan elämän kannalta. Kirjoituksesta on tykätty tuhansia kertoja, ja siihen voinee samaistua jokainen vanhempi.

"Siitä hetkestä lähtien, kun näin hänet ensimmäistä kertaa, rukoilin vain, että hän saisi elää onnellisen ja terveen elämän. En nähnyt lasta, jolla on downin syndrooma vaan lapsen, joka oli erityinen ja erityisen kaunis."

Graysonilla havaittiin pian useita sydänongelmia ja pienen miehen sydän pitääkin mitä luultavammin leikata. Armstrong kuvailee tilannetta musertavaksi.

"Toivomme, että jos Graysonin sydän leikataan, hän selviää siitä entistä vahvempana. Kaikki, ketkä tapaavat Graysonin, rakastuvat häneen. Hän on uskomaton poika, joka on täyttänyt sydämemme rakkaudella. Hän pystyy koskettamaan ihmisten sielua ja saa ihmiset toivomaan, että he näkisivät maailman hänen silmillään.

Hän on yllättänyt kaikki lääkäritkin voimallaan. Uskon, että hän siunaa meitä vielä useamman vuoden ajan läsnäolollaan. Me aiomme vaalia jokaista hetkeä, joka meillä on yhdessä."

Erään asian Armstrong on oppinut ennen kaikkea poikansa syntymän myötä.

Grayson on opettanut minulle, ettei elämää pidä elää peläten tuntematonta, koska kuten rakas ystäväni kertoi minulle surun hetkellä: "Kaikki elämä on kaunista."

Lue myös: Pysäyttävä video leviää netissä: "Äiti älä pelkää, down-lapsestasi tulee onnellinen"

Lähde: Facebook

Kilpailut

Uusimmat