Kuva: Fotolia

Seksityöntekijän joulu: Aatto töissä, joulupäivä lasten kanssa kotona

23.12.2015 20:45 - Senja Rapila

Jouluna useimmat rauhoittuvat perheensä kera sohvalle, mutta seksityöntekijöille se on vuoden kiireisintä - ja oudointa - aikaa.

Natalie Jones* on lontoolainen äiti. Jouluksi hän koristelee asuntonsa kuten kaikki muutkin: asuntoa valaisevat useat jouluvalot, siellä täällä on pieniä joulukoristeita ja lahjat odottavat kuusen alla avaamispäivää. Asunto on sellainen, jossa kuka tahansa voisi asua. Silti, jouluaattona kotona ei vieraile joulupukki, vaan asiakkaita, jotka maksavat Natalielle seksistä. 

- Jouluaatto on kaikista kiireisin pyhäpäivä. Suurin osa asiakkaista tulee luokseni juhlien jälkeen todella humalassa, ja useimmiten kieltäydyn palvelemasta heitä, Natalie kertoo.

Vaikka Natalie työskenteleekin jouluaattona, hän pyhittää joulupäivän omille lapsilleen.

- En työskentele joulupäivänä, koska kaikki haluavat sen päivän vapaaksi, oli heidän työnsä mikä tahansa. Olen onnekas, koska ei kaikilla ole mahdollisuutta pitää vapaata silloin, kun itse haluavat.

Lahjoja asiakkailta

Naiselle on kertynyt myös vakioasiakaskunta, joka vierailee hänen luonaan joulun pyhinä. Nämä ihmiset ovat hänelle ennestään tuttuja, ja he kohtelevatkin Natalieta sen arvoisesti.

- Minulla on myös monia vakioasiakkaista, todella ihania ja reiluja ihmisiä, jotka vierailevat minun luonani jouluna. He tuovat minulle jopa lahjoja, hän kertoo.

- Saan oikeastaan todella paljon lahjoja asiakkailtani, kuten myös ihmisiltä, kenen kanssa työskentelen. Naapurini lähettävät minulle joulukortteja, ja he tietävät mitä teen työkseni. Se voi olla ihmisistä todella kummallista, mutta meillä on todella hyvä henki naapurustossa. Lopun ajan vuodesta he pitävät päänsä alhaalla, ja tervehtivät vain kohteliaasti rappukäytävässä.

* Natalie Jones on taiteilijanimi.

Lue myös: Perhe yritti ottaa suloista joulukorttikuvaa - himokkaat koirat pilasivat kaiken

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat