Suloisen minitalon saa muutamalla tonnilla ja voi pystyttää itse parissa päivässä - katso kuvat

30.01.2014 07:45 - Rea Tallgren

Brittiyritys on luonut talopaketin, jonka kokoamisen se lupaa olevan yhtä helppoa kuin esimerkiksi kirjahyllyn kokoamisen.

Brittiyrityksen luomaa minitaloa pidetään loistavana vaihtoehtona esimerkiksi perheille, jotka eivät halua muuttaa, mutta joiden talosta loppuu elintila kesken. Talon voikin pistää pystyyn esimerkiksi omalle takapihalleen, jolloin siinä voivat asua vaikkapa perheen kaksi teini-ikäistä.

Talo saapuu tilaajalle paketissa, josta sen voi koota pienellä porukalla yhdistämällä osat toisiinsa. Aivan yhtä helppoa kuin huonekalujen kokoaminen talonrakentaminen ei toki ole - mutta aikaa siihen ei mene muutamaa päivää enempää.

Minitalossa on oma minikeittiö, tilaa sohvalle tai sängylle sekä nukkumisparvi. Omaa vessaa tai kylpyhuonetta talossa ei ole, joten senkin takia se ei sovellu ainoaksi asuintilaksi. Hintaa pikkutalolle tulee noin 8000 euroa.

Katso kuvat talosta tästä! Uutisoimme aiemmin myös minimökistä, jonka pystyttämiseen ei tarvita rakennuslupaa. Mökin on suunnitellut suomalainen Robin Falck. Kuvat ihanasta minimökistä voit katsoa tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat