Kuva: Vimeo

Uusi orgasmipeli herättää kohinaa - Apple poisti kännykkäsovelluksen kaupastaan

07.06.2016 18:45 - Iiro Myllymäki

Tanskalaisten kehittämä mobiilipeli simuloi naisen seksuaalista nautintoa.

Voiko kännykän tai tabletin ruudun hiveleminen olla eroottinen kokemus? Kyllä voi, jos uuden La Petite Mort -mobiilisovelluksen kehittäjiltä kysytään. Nettisivuillaan tanskalainen Lovable Hat Cult -pelistudio kuvailee sovellustaan ”ainutlaatuiseksi digitaaliseksi eroottiseksi kokemukseksi”.

Sovellus pitää sisällään äärimmilleen pikselöityjä kuvia naisen alapäästä, ja näitä kuvia kosketetaan sormilla ja sovellus antaa palautetta kosketuksista. Sovellus perustuu teknologiaan, jossa kosketettava kuva muodostuu ikään kuin monesta solusta, jotka reagoivat kosketuksiin eri tavoilla ja jotka reagoivat myös viereisten solujen toimintaan. Jos pelaaja onnistuu stimuloimaan soluja oikealla tavalla, solut valaistuvat ja näin kuvitellun naisen nautinto laajenee aina lopulliseen kliimaksiin asti.

Apple pitää paheksuttavana

Naisen seksuaalista nautintoa simuloiva sovellus on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Peliä on kritisoitu siitä, ettei se ole tarpeeksi opetuksellinen ja Apple on poistanut pelin omasta sovelluskaupastaan. La Petite Mort on kuitenkin saatavilla Android-laitteille. Applen perustelun mukaan peli on ”liian paheksuttava” heidän sovelluskauppaansa.

- Applen sovelluskaupan sovellusten tulee olla koko perheelle sopivia, joten he eivät ole tällaista hyväksyneet. He asettavat oman rajansa sille, mikä on liian karkeaa sisältöä ja mikä ei, eikä tästä pysty neuvotella, sanoo sovelluksen suunnittelija Patrick Jarnfelt The Guardian -lehden haastattelussa.

Katso sovellusta esittelevä video alta:

Lue myös: Tutkimus väittää: Robotin koskettelu kiihottaa ihmistä

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat