Kuva: Fotolia

Uusi "seksilelu" markkinoille - lupaa jopa 12 tunnin erektion

25.08.2016 16:30 - Reija Saarinen

Laitteen luvataan parantavan seksielämää hurjasti.

Markkinoille on tullut "uutuusseksilelu", joka lupaa suurta apua erektiohäiriöiden ja ennenaikaisten siemensyöksyjen hoitoon. Kyseinen tuote nimittäin lupaa jopa 12 tuntia kestävän erektion.

Laitetta kutsutaan nimellä Stays-Hard. Sen tarkoituksena on pitää penistä yläasennossa - jopa orgasmin jälkeenkin. Laitetta on turvallista käyttää myös kondomin kanssa. Sen suunnitteluun on käytetty hurjasta aikaa - noin viiden vuoden ajan tuotetta on kehitetty entistä paremmaksi.

- Stays-Hard on suunniteltu kaikille niille miehille, joilla on ongelmia erektion kanssa, kehittelijä Richard Wylie, 70, kertoo.

Vaikka laite on suunnattu vanhemmille miehille, joilla on ongelmia erektion kanssa, saattaa se parantaa myös kehitysvammaisten seksielämää.

Tuotteen ensimmäinen versio on valmistettu jousiteräksestä sekä lääketieteellisessä käytössä olevista kestomuoviputkista. Kuvan laitteesta voit katsoa täältä.

- Tämä on paras keksintö sitten viipaloidun leivän. Olen käyttänyt sitä itse, enkä myisi mitään mihin en itse täysin usko.

Lue myös: Seksilelu-uutuus hätkähdyttää: Pehmonalle, joka antaa suuseksiä

Lähteet: Metro ja Mirror

Kilpailut

Uusimmat