Kuva: Fotolia

Vanhus pyörtyi kesken puutarhatöiden - ambulanssikuski teki jotain odottamatonta, katso

22.04.2016 21:15 - Iiro Myllymäki

Rutiinitehtävien lisäksi ambulanssimies teki jotain jaloa ja täysin pyytämättä.

Kalifornialaisen 87-vuotiaan miehen ruohonleikkuu keskeytyi ikävällä tavalla, kun fyysiset ponnistelut saivat hänet pyörtymään. Naapurit huomasivat tilanteen ja soittivat hätänumeroon. Ambulanssimiehet saapuivat paikalle huolehtimaan miehestä ja viemään hänet sairaalaan, mutta he eivät tyytyneet pelkkään rutiinityöhön. Toinen miehistä nimittäin saattoi nurmikonleikkaamisen jalosti loppuun ja pisti ruohonleikkurin takaisin paikoilleen.

Pyörtyneen miehen poika Ken Densley kirjoitti tapahtuneesta julkaisun Facebookiin ja laittoi oheen myös kuvan ambulanssimiehen ruohonleikkuusta. Densley kirjoittaa julkaisussa, että hänen isänsä on päättäväisesti kieltänyt lapsiaan auttamaan häntä nurmikonleikkuussa. Julkaisu on kerännyt jo 10 000 tykkäystä, ja sitä on jaettu yli 2000 kertaa. Lue koko päivitys tästä:

Päivityksessään Densley kertoo isänsä olevan nyt hyvässä kunnossa ja päässeen takaisin sairaalasta. Vahingosta viisastuneena mies on nyt luvannut antaa lastensa leikata nurmikkoa. Toivon mukaan ambulanssimiesten nurmikonleikkuupalveluja ei enää tarvita.

Lue myös: Ravintola-asiakkaan ystävällinen ele leviää netissä - tippi yllätti tarjoilijan

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat