Kuva: Shutterstock

Prosecco-rypäleet vievät kielen mennessään - kokeile jälkiruokaa, joka ei vaadi kokkaustaitoja

20.04.2018 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tämä jälkiruoka ei vaadi suuria kokkaustaitoja.

Jälkiruoan keksiminen saattaa toisinaan tuottaa päänvaivaa. Jos esimerkiksi leipominen ei ole mieluissaa, kannattaa kokeilla hedelmistä ja marjoista tehtyjä vaihtoehtoja.

Yksi herkullisista jälkiruoista syntyy viinirypäleistä sekä proseccosta. Ja mikä parasta, herkun valmistaminen on helppoa.

Mitä tarvitset?

Noin kilon verran viinirypäleitä

1 pullo proseccoa

1 dl vodkaa

Reilu 1 dl sokeria

Miten toimit?

1. Laita viinirypäleet suureen astiaan. Kaada sekaan vodka ja prosecco. Anna olla jääkaapissa vähintään tunnin ajan.

2. Tyhjennä kulho ja kuivaa rypäleet. Tämän jälkeen kaada lautaselle sokeria ja kiertele rypäleitä siinä niin, että ne ovat kauttaaltaan sokerin peitossa.

3. Nauti!

Lue myös: Maistuva ja maidoton jälkiruoka lasten mieleen: Avocado-suklaamousse

Lue myös: Syö myös jälkiruoka – vinkit laihduttajan ravintolaillalliselle

Lähde: Delish

Kilpailut

Uusimmat