Ruoka ei tartu kiinni, kun grilli valellaan oikein ennen paistamista
Grilliin tarttuu ruokaa laittaessa helposti osa ruuasta. Sivelemällä ritilät aluksi sipulilla, voi välttää tarttumisen sekä tähteiden rapsuttelun jälkeenpäin.
Tee näin
Lämmitä grilli normaaliin tapaan. Leikkaa sipuli puoliksi ja sivele leikatulla sivulla tarkasti koko grillin kuumat pinnat. Kun paistat ritiläosalla tämän jälkeen esimerkiksi jauhelihapihvejä, ne eivät tartu kiinni ja hajoa kappaleiksi. Kätevää!
Lue myös: Jälkiruokaa grillistä: Hunaja-ananas tarjoillaan vaniljajäätelön kera
Lähde: Skip to my Lou
Kilpailut
Uusimmat
Retkeilijät sortuvat usein vaaralliseen tapaan - Metsähallitus varoittaa
Hame housujen päälle? Asu, joka saa sinutkin harkitsemaan parjatun trendin testaamista
Kevytyrittäjien määrä kolminkertaistununut - lähes 80 prosentilla tulot jäi alle YEL-vakuutuksen alarajan
Käärijä nähdään Euroviisujen toisessa semifinaalissa
Suomalaismiehen tililtä vietiin yli 80 000 euroa - poliisi varoittaa jälleen huijauksista
Näytä lisää