Lantturanskalaiset ovat terveellisiä ja hyviä - kokeile helppoa reseptiä
Lantturanskalaiset
pala lanttua
3 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
tuoretta persiljaa
1. Kuori ja pilko lanttu pitkiksi ja kapeiksi paloiksi. Laita palat pakastepussiin. Kaada oliiviöljyt mukaan ja pyörittele lantut siellä.
2. Kaada ranskalaiset leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes ranskikset ovat saaneet kauniin värin pintaan. Ripottele valmiiden ranskalaisten pinnalle sormisuolaa.
Kilpailut
Uusimmat
Kuin kultainen diskopallo - Nicole Kidman sädehti punaisella matolla ja pokkasi palkinnon
Yksi vero jää monilta maksamatta - katso, miten vältyt kohonneelta viivästyskorolta
Foreca: Vapun jälkeen säässä tapahtuu täyskäännös
5 vaivatonta vinkkiä muovittomampaan vappuun
"Vahva ja tunteikas päätös" - Ida Paul ja Kalle Lindroth lähtevät jäähyväiskiertueelle
Näytä lisää