Herkuttele viikonloppuna: Tiramisu on herkkujen klassikko
Italialainen tiramisu
2,5 dl espressoa
0,5 dl marsalaviiniä
5 munaa
1 dl sokeria
500 g mascarponejuustoa
200 g savoiardi-keksejä
0,5 dl kaakaojauhetta tiramisun pinnalle
1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.
2. Kaada sokeri keltuaisten joukkoon ja vaahdota. Sekoita keltuais-sokerivaahtoon mascarpone-juusto. Lisää joukkoon valkuaisvaahto.
3. Kasta keksit espressoon. Ota vuoka ja aseta keksit siihen. Nostele puolet vaahdosta keksien päälle. Lisää toinen kerros keksejä ja loput vaahdosta.
4. Ripottele sihdillä kaakaojauhe tiramisun päälle. Peitä jälkiruoka hyvin ja anna sen tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään tai ainakin parin tunnin ajan. Nauti.
Kilpailut
Uusimmat
"Mitään ei saa enää sanoa" ei pidä paikkaansa, Ylen kysely selvitti sananvapauden olevan hyvällä tolalla
Vuoden 2024 äitiyspakkauksen jakaminen on alkanut
80 prosenttia nuorista kokenut häirintää töissä - alat, joissa se on yleisintä
Metro jumittui Helsingissä onnettomuuden vuoksi - liikenne palautunut normaaliksi
Läpinäkyvät verkkosandaalit ja huomiosukat? Oi kyllä, sanoi Jennifer Lawrence asullaan
Näytä lisää