Unohda pullan ja kahvin tuoksut - kaksi aromia, joiden avulla myyt asunnon varmimmin

21.03.2014 12:15 -

Tuore pulla ja kahvi ovat tunnetusti tuoksuja, joita usein levitetään myynnissä oleviin asuntoihin nopeampien kauppojen toivossa. On kuitenkin kaksi tuoksua ylitse muiden, jotka luovat parhaan mahdollisen ilmapiirin asunnon myynnille.

Perinteisesti asuntoa myydessä on ollut tapana keittää tuoretta kahvia, leipoa pullaa tai laittaa tuoreita kukkia esille luomaan tunnelmaa ja houkuttelevia tuoksuja. Näillä tuoreilla tuoksuilla on pyritty peittämään mahdolliset ikävät tuoksut ostajaehdokkailta, ja saada aikaan kodikas ilmapiiri.

Viikunan ja valkoisen teen sekoituksella saatiin parhaat myyntitulokset

Englannissa kiinteistönvälitysfirma Millgate Homes on kehittänyt täydellisen myyntituoksun. Tuoksu sopii uudempiin moderneihin asuntoihin, joissa sisustus ja huonekalut ovat minimalistisia. Kun firma kokeili viikunan ja valkoisen teen tuoksuja myytävissä kohteissaan, saivat he uskomattoman hyviä myyntituloksia. Viikunan ja valkoiseen teen sekoitus toimi parhaiten juuri uusissa kohteissa. Valkoinen tee mielletään voimakkaasti terveyteen ja viikuna taas tihkuu hienovaraisen sivistynyttä tuoksua. Tämä sekoitus vetoaa asunnon ostajiin luodessaan rauhoittavan ja ylellisen tunnelman.

Tuoksuilla voidaan vaikuttaa suuresti ihmisten mieleen. Autokauppiaat muun muassa haluavat käytetynkin auton tuoksuvan uudelle, sen mennessä silloin paremmin kaupaksi. Amerikkalainen kauppaketju Bloomingdale's käyttää kaupoissaan tuoksumarkkinointia parantaakseen yrityksen myyntiä.

Lähde: Dailymail

Kilpailut

Uusimmat