Kuva: Fotolia

Sovellus auttaa irrottautumaan puhelimesta - teet samalla hyvää

19.01.2016 20:45 - Emma Ylistalo

Forest -sovellus auttaa keskittymään puhelimen sijasta ympäröivään maailmaan.

Tiedät varmaan sen tunteen, kun ajattelet, että nyt on aika nostaa katse pois puhelimen näytöltä, mutta hetken kuluttua siihen ilmestyy uusi kiinnostava juttu. Uusi Instagram-kuva tai Facebook-tykkäys saa sinut tuijottamaan puhelinta vielä hetkeksi.

Puhelimesta irti päästäminen on joskus hankalaa, mutta uusi Forest-sovellus auttaa tässä. Se palkitsee sinua jokaisesta kerrasta, kun otat tauon puhelimestasi.

Sen jälkeen, kun olet kirjautunut sovellukseen, on aika asettaa itselleen tavoiteaika sille, kuinka pitkään haluaa olla käyttämättä puhelintaan. Aika voi olla mitä tahansa 10 minuutin ja kahden tunnin väliltä. Tämän jälkeen sinun ei tule käyttää puhelintasi kyseisenä aikana. Jos onnistut aikatavoitteessa, pieni piirrospuu kasvaa puhelimen näytöllä ja saat kerättyä kolikoita. Jos sammutat sovelluksen, jotta voit tavoiteajan sisällä käyttää puhelintasi, puu kuolee.

Tällä sovelluksella teet itsesi lisäksi hyvää myös maailmalle. Kun olet saanut tarpeeksi kolikoita kasaan, sovelluksen yhteistyökumppani WeForest kasvattaa puolestasi puun metsän hävittämisestä kärsivään maahan.


Lue myös: Uusi sovellus auttaa ajattelemaan positiivisemmin

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat