Kuohkea suklaamousse syntyy vain kahdesta raaka-aineesta
Kahden raaka-aineen suklaamousse
3 dl kuohukermaa
120 g suklaata
1. Kuumenna 2 dl kermasta kattilassa kiehuvaksi. Lisää joukkoon suklaa paloiteltuna. Sekoita koko ajan, ettei kerma pala pohjaan. Sekoita kunnes suklaa on sulanut.
2. Vatkaa loppukerma vaahdoksi. Yhdistä jäähtyneeseen suklaa-kermaseokseen. Laita tarjoilukulhoihin. Koristele halutessasi suklaarouheella ja mintun lehdillä.
Jäitkö suklaakoukkuun? Kokeile myös hurmaavaa suklaa-mantelimuffinireseptiä täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Suomalaispaahtimon tekoälykahvi nousi maailmanlaajuiseksi ilmiöksi - ensimmäinen laatuaan
Paikat, jotka kannattaa lisätä kevätsiivouslistallesi - moni voi unohtaa siivota kokonaan
Tiedätkö faktat iloisen juhlapyhän takana? Testaa, oletko vappumestari
Tiedätkö, miten lamput kierrätetään? Yksi asia ratkaisee
Sähköpotkulautailukausi alkaa - huomioithan nämä asiat liikenteessä
Näytä lisää