Kuva: Fotolia

7 vinkkiä, joiden avulla näytät upealta valokuvissa uima-asussa

27.06.2016 17:15 - Emma Ylistalo

Lomamatkojen valokuvista osa otetaan luultavasti silloin, kun päälläsi on ainoastaan uima-asu. Helppojen vinkkien avulla onnistut näissäkin otoksissa.

Varsinkin lomamatkoilla on tapana ottaa paljon valokuvia. Rannalla tai uima-altaalla toisten kuvatessa, saattaa moni kuitenkin tuntea olonsa epämukavaksi, sillä pieni uima-asu ei välttämättä ole se imartelevin asu.

Lue alta seitsemän vinkkiä, joiden avulla näytät tyrmäävältä valokuvissa myös uima-asussasi.  

1. Seiso varpaillasi

Kuvitteellisilla koroilla seisominen auttaa venyttämään ja kiinteyttämään jalkoja, jolloin sääresi näyttävät upeilta kuvissa.

2. Siirrä paino toiselle jalalle

Kuvakulmalla on väliä. Sillä, että käännät vartaloasi tai jalkaasi hieman, voi olla suuri vaikutus. Ajattele vaikka suosikkijulkkistasi punaisella matolla.

3. Nosta toinen käsi ylös

Pahin asia, mitä voit tehdä valokuvassa, on laittaa kätesi tiiviisti kylkiäsi vastan. Kurkota siis edes toinen kätesi hattuusi, hiuksiisi tai aurinkolaseihisi. Tartu johonkin, joka tuntuu sillä hetkellä luonnolliselta.

4. Muista nostaa leukasi

Auringonvalo voi aiheuttaa vahvoja varjoja kasvoihin. Nosta siis pääsi pystyyn ja nosta leukaasi hieman, sillä se auttaa välttämään varjot.

5. Käytä vettä eduksesi

Aallot voivat olla oiva apu peittämään alueita, joista olet hieman epävarma. Voit esimerkiksi seistä lantiota myöten vedessä, jolloin jalat ja lanteet jäävät veden alle. 

6. Pidä saronki mukana rannalla

Saat sen helposti kietaistua halutessasi vyötärölle ja se on huomattavasti sirompi kuin esimerkiksi pyyhe.

7. Muista, ettei poseeraus ole aina paras vaihtoehto

Välillä parhaat kuvat syntyvät kun olet liikkeessä ja lempiotoksesi loman jälkeen saattaa olla se, missä varpaasi koskettavat ensimmäisen kerran aaltoja ja naurat vapautuneesti.

Lähde: Pure Wow

Lue myös: Haaveissa uusi uimapuku? 10 ohjetta shoppailureissulle 

Kilpailut

Uusimmat