Miten saan hiukseni ilmaviksi? Katso ammattilaisten ohjeet

04.05.2013 15:15 - Reetta Haverinen

Parturista saavuttuasi hiuksesi ovat vastapestyn näköiset, tuuheat ja  ilmavat. Kotona samanlaista ilmettä on lähes turha tavoitella - varsinkin jos keinot eivät ole oikeat. Muutamalla helpolla keinolla saat tukastasi upean, vaikka et olisi istunut kampaamon tuolissa kuukausiin.

Ennenkuin lähdet tavoittelemaan tuuheaa leijonanharjaa, varmista ensin että välineesi ovat oikeanlaiset. Irrotettavilla kuivaussuuttumilla saat kohdennettua puhallinvoiman paremmin tahtomaasi paikkaan. Kuivaa hiuksesi suurta pyöröharjaa, klipsejä ja pinnejä apuna käyttäen. Pidä kätesi ulottuvilla myös hiuslakkaa, tuuhentavaa muotovaahtoa tai -suihketta ja viimeistelyseerumia. Tämän jälkeen voit vasta keskittyä hiustesi laittoon ja tuuhean lookin luomiseen.

Kun olet pessyt hiuksesi, levitä lämpösuojaa sisältävää ja tuuhentavaa muototuotetta hiuksiisi ja varsinkin niiden tyveen. Harjaa hiukset läpi, jotta tuote levittyy tasaisesti ja painele hiukset kevyesti pyyhkeellä kuiviksi. Erottele sen jälkeen hiukset kammalla kolmeksi suureksi osioksi vaakasuuntaisesti. Kuivaa osiot erikseen klipsejä apuna käyttäen täydellä kuivausteholla, mutta matalalla lämmöllä.

Käytä pyöröharjaa niin, että asetat harjan hiusosion alle ja kuivaa tyvi ilmavaksi. Vedä harjaa suoraan ylöspäin ja kuivata tukkasi mahdollisimman korkeaksi. Kuivaa hiusten taimmaiset osat pää alaspäin. Kun vielä puhallat viimeiseksi ilmaa suoraan pääsi yläpuolelta alas, niin hiussuomusi painuvat sileiksi.

Levitä hiuksiisi loppusilauksena viimeistelyseerumia. Hiero tuotetta käsiisi ja käy sormillasi hiukset läpi, jotta seerumia levittyy tasaisesti kaikkialle. Jos tahdot, voit vielä viimeistellä hiuksesi lakkasuihkeella, jotta tukan ryhti pysyy vieläkin paremmin kasassa.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat