Mikä Disney-prinssi oli lapsena suosikkisi? Katso, mitä se kertoo miesmaustasi

14.05.2015 17:15 - Noora Suomalainen

Piditkö lapsena Aladdinista, prinssi Uljaasta vai kenties Hirviöstä? Lapsuuden piirrettyjen ihastus voi kertoa jotain nykyisestä miesmaustasi.

Moni meistä on katsonut lapsena Disneyn piirrettyjä ja ihaillut jotakin elokuvan prinsseistä. Lapsuuden prinssi-ihastus voi kertoa jotain myös nykyisistä mieltymyksistäsi miehiin liittyen.

Elite Dailyn kokosi yhteen prinssit ja niihin liittyvän miesmaun. Katso omasi alta.

Prinssi Uljas (Tuhkimo)

Pidät miehistä, jotka tähtäävät korkealle naisten suhteen. Sinun mielestäsi on kiva olla jahdattavana. Ihannemiehesi on hyvä ihminen, jolla on hyvä perhe ja rahaa pankkitilillä. Hoivaava ja naisestaan hyvää huolta pitävä mies kiinnostaa.

Aladdin

Pidät hipsterimäisistä pahoista pojista, joilla on asunto upealla näkymällä. Tällaiset rentut viihtyvät ilman paitaa ja esittelevät mielellään ylävartaloaan.

Prinssi Phillip (Prinsessa Ruusunen)

Haluat miehen, josta löytyy pehmeä puoli ja joka haluaa viedä sinua piknikille puistoon. Haussa on mies, joka on maskuliininen pienillä feminiinisillä vivahteilla.

Prinssi Erik (Pieni Merenneito)

Pidät itsestään huolta pitävistä kuumista miehistä. Sinua ei haittaa ollenkaan, jos mies omistaa jahdin ja pitää luksuksesta. Myös musikaalisuus ja pienet vihjailevat sanat ja eleet kiinnostavat.

Hirviö (Kaunotar ja Hirviö)

Pidät itsevarmoista, aggressiivisista ja karvaisista miehistä. Miehen temperamenttinen käytös kiihottaa sinua, vaikkakin se on välillä myös hiukan pelottavaa. Mielialanvaihtelut tekevät miehestä vain houkuttelevamman.

Kapteeni Li Shang (Mulan)

Etniset ja omaperäiset miehet kiinnostavat sinua. Miehen pitää olla myös rauhallinen, lojaali ja aina valmiina puolustamaan sinun kunniaasi. Kovan kuoren alta löytyy herkkä ihminen. Tällainen mies saa myös sinun vanhempasi puolelleen.

John Smith (Pocahontas)

Ihannemiehesi on juuri se mies, joka ei ikinä halua asettua aloilleen. Se mies, joka saattaa yhtäkkiä karata vaikka Etelä-Amerikkaan, eikä sinulla ole mitään mahdollisuuksia seurata häntä. Tällainen mies on todella charmikas, mutta hän todennäköisesti vain rikkoo sydämesi.

Prinssi Florian (Lumikki)

Ihannemiehesi antaa sinun pompottaa ja määräillä häntä. Häntä ei myöskään haittaa vaikka seitsemän muuta miestä asuisi kanssasi.

Hercules

Pidät todella paljon lihaksikkaista miehistä ja haluat itsellesi sellaisen. Järkeä ei tarvitse miehen päästä löytyä, kunhan vain vartalo ja kasvot ovat upeat. Tällainen mies hoitaa homman kuin homman, eikä sinua haittaa yhtään esittää pulassa olevaa neitoa.

Lue myös: Mitä jos Disney-prinssit olisivat oikeita miehiä? Katso hulvaton video

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat