Tahdotko hiustesi kasvavan nopeammin? Tehonaamioiden ainekset löytyvät keittiöstäsi

17.03.2015 20:45 - Senni Loikala

Kutriensa kasvua voi tehostaa kolmen kotitekoisen hiusnaamion avulla. Banaaneista, kaurahiutaleista ja kananmunan keltuaisista syntyy tepsivät seokset, jotka hiuksiin hieromalla kutrit kiittävät.

Naamio 1: Kananmuna

Tarvitset: Keltuaisia, oliiviöljyä ja vettä

Ohje: Sekoita kaksi kananmunan keltuaista kahteen ruokalusikkalliseen oliiviöljyä ja puoleen kupilliseen vettä. Lisää seos päähieronnan yhteydessä kutreihisi ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Huuhtele hiukset.

Kuinka usein? Kerran, kaksi kuussa

Naamio 2: Banaani

Tarvitset: Banaani

Ohje: Muussaa pehmeä ja kypsä banaani, ja lisää seos hiuksiisi. Tahtoessasi siihen voi lisätä myös oliivi- tai manteliöljyä sekä ruokalusikallisen hoitoainetta. Peitä kutrit muovisella suihkumyssyllä tai muovipussilla. Jos tahdot tehostaa vaikutusta, kiedo pääsi ympärille vielä kuuma pyyhe. Anna vaikuttaa 20 minuuttia, jonka jälkeen käytä jonkin aikaa hiustenkuivaajaa saadaksesi varmasti banaanin ravintoaineet imeytymään hiuksiisi. Huuhtele kutrit.

Kuinka usein? Kerran viikossa

Naamio 3: Kaurahiutaleet

Tarvitset: Kaurahiutaleita, manteliöljyä ja maitoa

Ohje: Sekoita puoli kupillista kaurahiutaleita, 1-2 ruokalusikallista manteliöljyä sekä puoli kuppia maitoa keskenään. Harjaa takut pois hiuksistasi, ja hiero maski kauttaaltaan kuiviin kutreihin. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ennen kuin huuhtelet lämpimällä vedellä.

Kuinka usein? Kerran viikon, kahden välein

Seuraava artikkeli: Ota haltuun konstit täydellisen puolinutturan tekemiseen

Lähde: All Women Stalk

Kilpailut

Uusimmat