Talvipukeutuminen voi olla samaan aikaan rentoa ja seksikästä - lue huippuvinkit

02.12.2014 18:45 - Senni Loikala

Lämpömittarin näyttäessä kylmiä lukemia, kannattaa panostaa oikeanlaiseen pukeutumiseen. Pakkaset eivät kuitenkaan tarkoita tyylistä tinkimistä, ja ammattilaisen antamat vinkit kannattaa ottaa käyttöön.  

Brittiläinen televisiojuontaja ja muotia rakastava näyttelijä Zoe Hardman antaa viisi loistavaa neuvoa talvipukeutumiseen, jos tahtoo tuntea olonsa samaan aikaan mukavaksi ja seksikkääksi.

Kerrospukeutumisen taito

Hardmanin mukaan talvella kerrospukeutuminen on tärkeää. Vetäise toppi neuleen alle ja takin alle vielä kashmir-neule.

Talvella nahkahousut, tyylikkäät saappaat ja suuret huivit viimeistelevät lopputuloksen.

Suosi mustaa

Päästä varpaisiin musta tyyli kuulostaa ankealta muutenkin pimeänä vuodenaikana. Jotta saat business-tyylistä kiinnostavan, suosittelee Hardman hyödyntämään näyttäviä kaulakoruja, sormuksia tai tyrmääviä korkokenkiä.

Tyylistä tulee superkuuma, jos jaloissasi on stiletto-kengät tai korkokengät, joissa on eläinkuosia koroissa.

Hanki ylipolvensaappaat

Pitkät saappaat ovat talvella paitsi lämpimät, niin ne näyttävät äärettömän hyviltä. Voit myös käyttää niiden kanssa useita sukkia päällekkäin, eikä kukaan huomaa.

Satsaa laukkuun

Hardman suosittelee hankkimaan laadukkaan nahkalaukun, joka auttaa sinun tuntemaan olosi tyylikkääksi. Laukun kannattaa olla sen verran iso, että sinne mahtuvat hattu ja hanskat esimerkiksi kaupoilla käydessäsi.

Hipaus seksikkyyttä

Kun lisäät lähes mihin tahansa asuusi tekoturkista, antaa se tyyliisi sopivasti glamouria ja seksikkyyttä. Feikkiturkis voi löytyä huppusi reunasta, kaulahuivistasi tai laukustasi.

Hardman antaa myös täsmällisen asuvinkin mukavaan, mutta seksikkääseen tyyliin: pukeudu pitkähihaiseen kashmir-mekkoon, jonka päällä on karvaliivi. Valitse ohuet sukkahousut ja vedä jalkoihisi matalapohjaiset mokkabuutsit.

Seuraava artikkeli: Pidä jalat kunnossa: Lue korkokenkien käyttäjän muistilista

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat