Yleisimmät tatuoinnit listattiin - onko sinulla jokin niistä?

15.06.2015 14:15 - Rea Tallgren

Tatuoinneissa on olemassa erilaisia tyylilajeja. Kymmenen tyylin sisään mahtuu suurin osa ihmisten tatuoinneista.

Tatuointiblogi Tattoo Chief on koonnut yhteen tilastotietoa siitä, millaiset tatuoinnit ovat suosituimpia. Kokosimme alle esimerkkejä kymmenestä suosituimmasta tyylistä. Katso alta, löytyykö sinulta mitään niistä.

Old School

Ankkurit, sydämet, kyyhkyset ja ruusut kuuluvat olennaisesti tähän tyyliin. Usein nämä tatuoinnit ovat värikkäitä.

New School

New School -tatuoinnit muistuttavat Old School -tatuointeja, mutta ne ovat hyvin liioiteltuja. Esimerkiksi linnut ovat isosilmäisiä ja hassun näköisiä ja muutkin esineet ja asiat ovat liioitellun naivistisia.

Trash Polka

Trash polka on yhdistelmä fotorealismia, geometrisiä kuvioita ja tekstejä. Usein kuvat ovat isoja ja taidokkaasti tehtyjä ja niissä yhdistyvät nykyisyys ja menneisyys. Monesti trash polka -tyylissä yhdistetään kauneus, kauheus ja kuolema.

Blackwood

Mustavalkoiset balck wood -tatuoinnit ovat usein pyöreänmuotoisia. Ne myös on väritetty rohkeasti mustiksi.

Geometrinen

Geometrisissä tatuoinneissa saattaa olla pohjalla fotorealistinenkin kuva, mutta sen päälle tai ympärille on luotu geometrinen kuvio, joka antaa tatuoinnille erilaiset rajat kuin sillä muuten olisi.

Vesivärit

Vesivärityylin tatuoinneissa rajat eivät ole selviä ja teräviä, vaan tatuoinnit todella muistuttavat maalauksia. Nämä upeat teokset vaativat tatuoijalta tyyliin perehtymistä ja taitoa, mutta ovat onnistuessaan todella vaikuttavan näköisiä.

Kuvitus

Kuvitustyylillä tehdyissä tatuoinneissa tatuointi muistuttaa piirrosta tai taulua, koska se on niin äärimmäisen taidokkaasti tehty. Niin varjostukset kuin taitava väritys ja terävät viivat saavat tatuoinnin nousemaan esiin iholta kuin taideteoksen.

Pisteet

Pistetatuoinnit luodaan pääosin pisteillä. Niissä saattaa olla myös tarkkoja viivoja, mutta yksityiskohdat ja väritys tehdään pieniä ja suurempia pisteitä hyväksikäyttäen.

Luonnos

Lähestulkoon pelkillä ääriviivoilla toteutetut luonnoksenomaiset tatuoinnit ovat myös hyvin suosittuja. Usein ääriviivat on myös vedetty pitkiksi, jotta saavutetaan huolittelemattomampi vaikutelma. Osa tatuoinnista saattaa olla väritetty, mutta suurimmilta osin tatuointi koostuu siis pelkistä luonnosviivoista.

Surrealismi

Tämäkin kuvitustyyli vaatii tatuoijalta taitoa. Osa tatuoinnista on usein hyvin fotorealistinen, mutta loput siitä saattaa olla täyttä fantasiaa. Tällä tyylillä tehdyt tatuoinnit muistuttavat usein Salvador Dalin töitä.


Lue myös: Hän on itsevarma eikä valita turhasta - 10 hyvää syytä tapailla tatuoitua naista

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat