Kuva: Senja Rapila

Suomalaisartistien yllättävä yhteistyö: Ellinoora ja Jeremy Folderol julkaisemassa yhteiskappaleen!

20.10.2016 15:45 - Senja Rapila

Vaikka dj Jeremy Folderolilta on totuttu kuulemaan vain englanninkielisiä kappaleita, aikoo hän valloittaa Suomen hittinikkari Ellinooran avulla.

Nosteessa oleva suomalaisartisti Jeremy Folderol härnäsi jo toukokuussa fanejaan lisäämällä sosiaalisen median tileilleen kuvan, missä hän poseeraa yhdessä Ellinooran kanssa. Kuvatekstissä hän kertoi, että on tekemässä tulevan vuoden aikana yhteistyötä nosteessa olevan naisartistin kanssa.

"Terkkuja Italiasta!! Tää kuva otettiin viime keskiviikkona Warnerin kevätjuhlista.. Tehtiin muuten aivan super kova biisi ihanan Ellinoora:n kanssa. Ihan älytön mimmi!!! En malta odottaa, että kuulette tän..", Jeremy Folderol kirjoitti Facebookissa lisäämänsä kuvan kuvatekstiksi. Voit katsoa kuvan täältä.

Kaksikon yhteiselle kappaleelle ei olla sovittu vielä julkaisupäivämäärää, mutta parikymppinen Folderol, eli Jere Saharinen, on silminnähden jo valmiiksi innoissaan sen julkaisusta.

- Hauskaa, koska en ole koskaan tehnyt tuollaista. Se on niinkuin minun musiikkiani, mutta se on kuitenkin suomalaista. Se on jännä kombo, hän tunnelmoi Voice.fi:n haastattelussa.

Suomalainen Ellinoora on yksi tämän hetken kuumista artistinimistä. Hän julkaisi Villi lapsi -debyyttialbuminsa  tämän vuoden syyskuussa. (kuva: Senja Rapila)

Yllättävintä siis on, että Ellinoora laulaa kappaleessa suomeksi, koska yleensä nuori dj on tehnyt tähän asti mahdollisimman kansainvälistä musiikkia. Nyt hänen tarkoituksenaan on kokeilla suomenkielisen musiikin vaikutusta kotimaassa, ja saada myös koukutettua kappaleen avulla itselleen normaalista poikkeavaa kuulijakuntaa.

Saharinen ei ole huolissaan siitä ristiriidasta, että hän tekee niin suomenkielistä kuin englanninkielistäkin musiikkia.

- Suomenkielinen musiikki sopii tänne hyvin. Jos sen tekee sillä oikealla tyylillä, se voi toimia tosi hyvin juuri minun keikoillani täällä Suomessa.

Lue myös: Janne Ordén elää musiikille: "Kaiken se on vienyt"

Lue myös: "Oletko sinäkin hukassa?" - tuore musiikkivideo kertoo karun totuuten nykyajasta, katso

Lue myös: Ellinoora, 22: "Kun parisuhteessa räiskyy, asiat koetaan isosti"

Kilpailut

Uusimmat