Kuva: Fullsteam

Cheek ja Elastinen julkaisevat railakkaan juomalaulun - kuuntele maistiainen

06.02.2017 17:00 - Senni Loikala

Profeettojen Yhtäccii-kappale julkaistaan keskiviikkona.

Kahden suomiräpin kuninkaan Cheekin, oikealta nimeltään Jare Tiihosen, 35, ja Elastisen, eli Kimmo Laihon, 35, muodostamalta Profeetat-duolta ilmestyy keskiviikkona uusi kappale, joka kantaa nimeä Yhtäccii.

Elastinen julkaisi lyhyen maistiaisen uutuuskappaleesta maanantai-iltapäivänä Instagram-tilillään. Päivitys on kerännyt lähes 8000 tykkäystä vain tunnissa, ja monet hehkuttavat kappaletta päivityksen kommentointiosiossa.

Oijoijoi nyt kuulostaa hyvältä”, kommentoi yksi Instagram-käyttäjä päivitystä. ”Tämä on kova biisi”, jatkaa toinen päivityksen kommenteissa. Lisäksi maistiainen on kerännyt myös paljon pelkkiä sydämiä kommenteiksi.

Videolta selviää, että kyseessä on juhlimiseen sopiva biisi. Tästä kertoo jo kappaleen alku, jonka lyriikat menevät näin: ”Nyt lähti / nytkähti / yhtäkkii / ryypättii.”

Mitä sinä pidät Profeettojen uudesta kappaleesta lyhyen maistiaisen perusteella? Kuuntele se alta.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Profeetat ovat julkaisivat marraskuussa ensimmäisen yhteisen singlensä, Sinuhen. Ensi kesänä kaksikko puolestaan lähtee kiertueelle, jonka tapahtumapaikat ja aikataulut pääset katsomaan tästä.

Lue myös: Pian isäksi tuleva Elastinen jakoi herkän kuvan: "Hienoimmat hommat lähestyvät"

Lue myös: Profeetat eli Cheek ja Elastinen lietsovat toisiaan studiossa: "Poikamaista nokittelua"

Kilpailut

Uusimmat