Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Yö-yhtyeestä pois potkittu muusikko: "Olen onnellinen hyvästä parisuhteesta"

03.03.2017 09:00 - Anna Hopi

Jay Lewis Gangin uusi kappale kertoo uuden rakkauden ja vanhojen taakkojen ristipaineesta.

Jay Lewis Gang julkaisi äskettäin ensisinglensä, joka kantaa nimeä Liekki. Yhtyeen nokkamies Jay Lewis toteaa valinneensa kappaleen julkaisuun, koska sen sanoituksissa on eräänlaista piilotettua viestiä entiselle Yö-bänditoverille Olli Lindholmille.

- Biisi oli siten ajan hermoilla, vaikka se olikin tehty jo kauan aikaa sitten. Ehkä siinä oli vähän sellaista tarkoituksenmukaisuuttakin siinä suhteessa, hän toteaa.

Uusi kappale Taivas tietää sen esittelee Jay Lewis Gangin herkempää puolta. Siinä ollaan tilanteessa, jossa astutaan uuteen suhteeseen, vaikka edellisen suhteen taakat ovat vielä jossain määrin harteilla. Lewis sanoo löytävänsä biisistä paljon kaikupohjaa omaan elämäänsä.

- Uusi rakkaus on jotain ihan uutta, jota et edes ikinä uskonut tulevaksi. Mutta edelleen mieltä painavat ne vanhat mokailut entisissä suhteissa. Siksi "taivas tietää sen, mä sinne pääse en." On syyllisyyttä, mitä kannat aikaisemmista jutuistasi, vaikka näetkin rakkauden eri tavoin, hän selostaa.

"Olen onnellisin juuri nyt"

Lewis kokee, että suomalainen mies miettii paljon asioita syyllisyydentunnon kautta, vaikka elämäntilanne olisikin hyvä. Hän itse elää tällä hetkellä hyvässä ihmissuhteessa.

- Olen onnellisin juuri nyt. Elän hyvässä parisuhteessa ihmisen kanssa, jota rakastan todella paljon. En ole aikaisemmin ehkä vain löytänyt oikeaa ihmistä, tai ole osannut olla niin hyvä kuin minun olisi kuulunut, hän pohtii.

- Joskus tuntuu siltä, että voisi olla paljon huonompikin ihminen, ja silti kelpaisit. Joillekin ei kelpaa taas mikään. Uskon vakaasti, että tietynlaiset luonteet eivät vain sovi yhteen. He eivät vain ymmärrä toistensa tunnetiloja, se vaatii todella paljon työtä, että ymmärrät jotain mikä on sinulle täysin vierasta.

Kuuntele kappale alta.

Lue myös: Olli Lindholm erotti Yö-muusikot tekstiviestillä: "Ei puhevälejä pitkään aikaan"

Kilpailut

Uusimmat