Kuva: Mikko Räsänen

Onnellisessa parisuhteessa elävä rokkari Jay Lewis: "Kumppani ei saa olla mustasukkainen"

08.03.2017 10:00 - Anna Hopi

Lewis toteaa päätyvänsä aika ajoin kirjoittamaan nimikirjoituksen fanin tisseihin. Tämä ei saa häiritä kumppania, jonka kanssa hän on suhteessa.

Jay Lewis Gangin nokkamiehen Jay Lewisin mukaan rokkarin kanssa voi saada hyvän parisuhteen, jos osaa ottaa omaa tilaa ja ihmisellä on oma elämä.

- Hän ei voi elää muusikon kautta. Sitten ei ole mitään omaa elämää. Ei saa olla mustasukkainen, koska erilaisia tilanteita on paljon, missä pitää jutella fanien kanssa. On paljon sellaista kanssakäymistä, joka voisi vaikuttaa oudolta, jos ammattisi ei olisi muusikko, jos vaikka vetäydyt juttelemaan jonkun fanin kanssa pidemmäksi aikaa, hän sanoo.

- Muusikon kumppanin täytyy ymmärtää tätä bisnestä. Et voi rokkarina vetäytyä kun ihmiset tulevat juttelemaan sinulle, ja vaan ärjäistä, että pakko mennä. Tisseihin kirjoittelu on myös ihan normaalia, en edes tajua, miksi joku voisi siitä edes hermostua. Se on niin yleistä.

Millainen olet parisuhteessa, Jay Lewis?

- Olen äärimmäisen idealistinen. En anna kenenkään tulla lähelle, joka voisi uhata suhdetta. Olen tietyllä tavalla erakko. En suuntaudu kovin paljoa ulospäin, kun olen suhteessa, se suhde riittää. Olen todellakin yhden naisen mies.

Kappale Taivas tietää sen kertoo tilanteesta, jossa mies kamppailee syyllisyydentunteiden keskellä vanhojen törttöilyiden takia, vaikka elääkin uudessa suhteessa. Kuuntele biisi alta.

 Lue myös: Olli Lindholm erotti Yö-muusikot tekstiviestillä: "Ei puhevälejä pitkään aikaan"

Kilpailut

Uusimmat