Vuoden paras musiikkivideo löytyy suomiräppäriltä!

31.12.2008 18:00 -

The Voicen Top 108 -musiikkivideoäänestyksen on voittanut lahtelainen Cheek videollaan ”Liekeissä”. Video keikkui kärkikymmenikössä lähes koko äänestyksen ajan ja jumittui ykköspallille viimeisen äänestysviikon aikana. Cheek jatkaa voittokulkuaan, sillä kesäkuussa ”Liekeissä” kappale valittiin Voicen äänestyksessä vuoden 2008 kesähitiksi.

"Cheekin voitto ei sinänsä ollut yllätys, sillä video on hieno ja kappale yksi vuoden suosituimpia. 30 Seconds To Marsin kakkostilakin oli ansaittu. Heidän videonsa tosin jäi melkein äänestyksen ulkopuolelle, sillä alun perin se piti julkaista jo vuonna 2007. Loppujen lopuksi videon ensi-ilta oli kuitenkin tammikuussa 2008", summaa The Voicen musiikkipäällikkö Sami Virtanen.

Top 108 -äänestyksen toiselle sijalle nousi siis 30 Seconds To Mars videollaan "A Beautiful Lie" ja kolmannen paikan nappasi The Rasmuksen "Living In A World Without You".

"Vuoden parhaan musiikkivideon valinnasta on tullut meille vuosittainen perinne. Tämä oli jo neljäs kerta kun järjestimme äänestyksen ja tulemme taatusti jatkamaan perinnettä myös vuonna 2009", kertoo The Voice TV:n ohjelmapäällikkö Johannes Saukko.

Vuonna 2007 äänestyksen voitti 30 Seconds To Mars "From Yesterday" -videollaan. Vuoden 2006 ykkönen oli Poets Of The Fallin "Carnival Of Rust", ja 2005 parhaaksi videoksi äänestettiin Himin "Wings Of A Butterfly".

The Voicen TOP108-musiikkivideoäänestyksen kokonaistulos löytyy täältä!

Kilpailut

Uusimmat