IS: Ketkä Idols-kilpailijat pääsevät studioon?

12.05.2011 10:45 -

Ilta-Sanomat selvitti kilpailijoiden levytyssopimus tilanteen. Ainoastaan sunnuntaina voittajaksi selviytynyt Martti Saarinen pääsee varmuudella levyttämään.

Martti Saarinen on ainoa kilpailija jolla on Sony Musicin kanssa levytyssopimus Idols-voiton johdosta. Martti ei aio tinkiä tulevan albuminsa materiaalista tiukasta aikataulusta huolimatta. Uusi idoli ei aio levyttää yhtään kappaletta, jotka eivät miestä itseään miellytä, tästä uutisoimme aiemmin.

Toiseksi tullut Ali Elkharamin levytyssopimus syntyy lähiaikoina. Sopimus on lähellä solmimista Sony Musicin kanssa. Ilpo Kaikkonen neuvottelee kolmen eri levy-yhtiön kanssa sopimuksesta. Levytyssopimus varmistunee lähiaikoina. Sony Musicin kanssa neuvotellut Stina Girs allekirjoitti jo Sonyn ohjelma-toimiston Popgeen kanssa sopimuksen. Neuvottelut ovat siis edenneet jo pitkälle.

Idols-kolmonen Hennariikka Syvänne neuvottelee parhaillaan Sony Musicin kanssa sopimuksesta. Anna Paatero teki demon heti kisan jälkeen. Anna on kertonut IS:lle, että levytyssopimuksen solmiminen on hyvin todennäköistä. Levy-yhtiöstä ei vielä toistaiseksi ole tietoa.

Lotta Sandholm on keikkaillut jo ahkerasti ympäri Suomea. Sony Musicin kanssa neuvottelut eivät toistaiseksi ole vielä johtaneet sopimukseen. Lotta etsii sopivaa yhtiötä ja toimii vielä pääkaupunkiseudulla opettajan sijaisena. Fatima Koroma työskentelee vielä sairaalassa, mutta pienemmät levy-yhtiöt ovat kiinnostuneet tummaäänisestä naisesta.

Laura Itkonen keikkailee harvakseltaan ja etsii sopivaa levy-yhtiötä. Runsaasti akustisia keikkoja heittäneen Jerkka Virtasen levytyssopimus on vielä kaukana. Jusu Wirekoski keksittyy Mikkelissä keikkailuun ja demon tekemiseen. Levytyssopimus on tälläkin miehellä kaukana.

Vilikasper Kanth keikkailee harvakseltaan bändinsä kanssa. Sopimus tällä hetkellä on hyvin epätodennäköinen.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat