Aste: Keikoilla menee muisti

06.08.2011 09:30 - Karoliina Kotala

Energisistä lavaesiintymisistään tunnettu räppäri Aste paljasti Voicelle, että toisinaan keikoista ei jää juurikaan muistikuvia.

Pipefestissä perjantaina esiintyneen räppärin mukaan riehakkaita keikkoja saattaa seurata erikoisia sivuvaikutuksia.

- Seuraavat 15 minuuttia keikan jälkeen olen ihan hapoilla ja pitää vähän kelata, että mitä lavalla oikein tapahtui. Joskus muistaa mitä on tapahtunut ja joskus ei. Sen takia meillä onkin nuo kuvaajat, että voi sitten keikan jälkeen katsoa mitä siellä lavalla tehtiin, Aste naureskelee.

Keikkalavoja Aste on kuluneena kesänä kiertänyt maltillisesti. Miehen mukaan Suomen kesä on sen verran lyhyt, että keikkoja on sovittu vain viikonlopuiksi, jotta vapaa-ajastakin ehtisi nauttia. Artisti on omien sanojensa mukaan selvinnyt keikkakesästä ilman suurempia kommelluksia, mutta perinteisesti ennen esiintymistä keikkapaikalla vallitsee hallittu kaaos.

- Aina sattuu jotain. Ennen introa mun mikki on jokaisella keikalla hävinnyt jonnekin ja sit etsitään ja kompastellaan, Aste ihmettelee.

Himoksella parhaillaan meneillään olevassa Pipefest-tapahtumassa kuullaan viikonlopun aikana kotimaisen hiphopin kärkinimiä, kuten Fintelligensiä, Palefacea, Redramaa ja Petri Nygårdia.

Kilpailut

Uusimmat