Idols-Martin uutuussingle ilmestyi - kuuntele ja arvioi!

15.08.2011 18:00 - Mikko Räsänen

Idols-voittaja Martti Saarisen soolomateriaalia on odotettu siitä lähtien, kun hän keväällä voitti Suomen Idolsin. Nyt odotus palkitaan.

Joinakin vuosina Idols-voittajan soololevy on pyritty saamaan valmiiksi mahdollisimman nopeasti Idols-voiton jälkeen. Tänä vuonna Martti Saarisen levyä on kuitenkin tehty Idols-voittajan levyksi poikkeuksellisen pitkään ja hartaasti.

Martti Saarinen kruunattiin Idols-voittajaksi toukokuun puolivälissä. Siitä lähtien hän on valmistellut esikoislevyään, joka ilmestyy syyskuun lopussa. Levyn taustajoukkoihin on haalittu joukko kotimaisia huippumuusikoita, jotka ovat tehneet Martille kappaleita mittatilaustöinä.

Tänään ilmestyi albumilta uutuussingle Kaipaus nousee siivilleen, jonka on Martille kirjoittanut Poets of the Fall -yhtye.

- Martilla on hieno, ilmaisukykyinen ääni ja voimakas ote musiikkiin ja laulamiseen. Raamikkaana ja erittäin välittömänä ja aitona miehenä hän soveltuu loistavasti tulkitsemaan myös näitä rakkauden kipeimpiä ja koskettavimpia puolia, joita "Kaipaus nousee siivilleen" käsittelee. Sellaiset biisit eivät istu aivan kaikille, Martti taas hoitaa homman niin mallikkaasti, että kyseltävää ei jää.", kuvailee Poets Of The Fallin laulaja Marko Saaresto.

Esikoiskappale on kuultavissa Spotifyssa täällä.

Kilpailut

Uusimmat