Britney Spears uhkuu Suomessa intiimimpänä kuin koskaan

13.10.2011 20:30 - Karoliina Kotala

Voice tarkasti jo etukäteen Suomeen perjantaina saapuvan Britney Spearsin Femme Fatale -show'n Pietarissa. Vaisusta alusta huolimatta tähti tarjoili faneilleen intiimin elämyksen.

Spearsin Femme Fatale -kiertue rantautui Pietariin 22. syyskuuta ja puitteet konsertille olivat erinomaiset keikkapaikan ollessa nimensä mukaisesti upouusi The New Arena. Vaikka yleisöä vaikutti jättimäisellä areenalla olevan melko vähän, oli lipun ostaneita katsojia paikalla silti lähes 7000.

Show lähti käyntiin hiukan vaisusti ja tuntui, että sekä yleisö ja artisti itse olivat keikan alkaessa vielä hiukan jäässä. Epävarmalta ja etäiseltä niin laulun kuin muunkin olemuksensa puolesta vaikuttanut tähti valloitti kuitenkin nopeasti faninsa. Tuoreella Hold It Against Me -hitillään konserttinsa aloittanut poppari tuntui pian lämpenevän, saaden myös yleisön mukaan tunnelmaan.

Aikaisemmalla Cirkus-kiertueella lavarakennelmat ja lavasteet olivat massiivisemmat ja kaikessa näyttävyydessään veivät liikaa huomiota pois itse artistista, mutta tällä kertaa kyseistä ongelmaa ei ollut. Britney ei poistunut lavalta kuin ainoastaan nopeiden vaatteidenvaihtojen ajaksi ja tarjoilikin näyttävän, mutta edellistä kiertuetta intiimimmän show'n. Tällä kertaa fanit saivat nauttia itse tähdestä, eivätkä päärooliin nousseet taustatansiijat tai lavarakennelmat.

Värikäs ja näyttävä show parani sitä mukaa kun keikka eteni. Lahjakkaat tanssijat, show'n eteenpäin kulkeva tarina, värikkyys ja loputtomat hitit saivat yleisön villiintymään. Kieltämättä show'ta voi kutsua myös seksikkääksi, sillä hyvässä kunnossa ollut Britney viihtyi lavalla paljastavissa asuissa.

Britneyn kiertue on kulkenut jo useamman esiintymisen matkan alkupään Pietarin konsertista huomenna nähtävään Suomen esiintymiseen. Pietarin-kokemuksen pohjalta uskon kuitenkin Britney-fanien voivan poistua hyvillä mielin konsertista perjantaina.

Alla kuvia tähden Pietarin-konsertista.

Kilpailut

Uusimmat