Madonna tyrmistyi Pussy Riot -tuomiosta: Epäinhimillistä!

20.08.2012 07:45 - Mikko Räsänen

Suomessa käynyt pop-kuningatar Madonna järkyttyi siitä, että venäläinen tyttöbändi Pussy Riot tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan.

Pussy Riotin -yhtyeen jäsenet tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan, koska he olivat esiintyneet ilman lupaa ortodoksikirkossa ja laulaneet Vladimir Putinin vastaista rukousta. Madonna oli osoittanut tukensa tyttöbändille jo aiemmin. Kun nyt kaikesta tuesta huolimatta bändi tuomittiin vankilaan, on Mahdonna tyrmistynyt. Hän julkaisi tiedotteen, jossa ihmettelee tuomiota.

"Vastustan sitä, että Pussy Riot todettiin syylliseksi ja että heidät tuomittiin vankilaan vain siksi, että he esiintyivät 40 sekuntia ja ilmaisivat poliittisen mielipiteensä."

"Vaikka olisikin sitä mieltä, että heidän esiintymispaikkansa tai ilmaisutapansa oli sopimaton, on tuomio aivan liian ankara ja itse asiassa epäinhimillinen. Vetoan nyt kaikkiin niihin, ketkä rakastavat vapautta ja pyydän heitä tuomitsemaan tämän epäoikeudenmukaisen rangaistuksen", Madonna kertoo ja vaatii Pussy Riotin vapauttamista.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat