Kuva: Mikko Räsänen

Antti Tuisku avaa elämäänsä faneilleen - tulossa kaksi kirjaa!

22.08.2016 13:27 - Anna Hopi

Laulaja Antti Tuiskulta on tulossa syksyllä kaksi teosta.

WSOY julkaisee Antti Tuiskulta 24. lokakuuta kirjan Petokesä, joka kertoo siitä, miten monia vaiheita urallaan läpikäynyt poptähti viimein voitti festivaaliyleisön puolelleen. Petokesä on Antti Tuiskun ja valokuvaaja Otto Virtasen yhteistyön tulos.

Kirjassa Tuisku kertoo tunnelmiaan kaikilta keikoilta ja Virtasen kuvissa nähdään kiertue-elämän eri puolet. Menestyksen lavalla, ja myös epävarmuuden hetket. Viime kesään mahtui draamaa - Tuisku joutui huolehtimaan terveydestään ja eli läpi mediakohuja, joiden aiheena oli se, että kelpaako Tuisku festivaalien pääesiintyjien joukkoon.

- Petokesä oli ennen kaikkea rakkauden kesä – kesä jolloin jengi rakastaa toisiaan yli rajojen eikä tuomitse ketään vaan nauttii hetkestä ja maailmasta kaikkine sen väreineen. Saimme yhdessä kokea elämämme hienoimman kesän, upeimmat keikat ja mielettömän hurmoksen ja nyt se on taltioitu kuvien ja ajatusten muodossa. Olen ikuisesti kiitollinen, että tämä kirja tehdään ja saamme sen muistoksi meille kaikille. Kiitos kaikille keikoilla käyneille jo nyt! Merkitsette mulle maailman eniten! Hehkuttaa artisti.

Syksyllä 2017 julkaistaan myös Antti Tuiskun elämäkerta, joka kertoo miehen koko tarinan.

Lue myös: Fanin kirjoitus leviää netissä: Antti Tuisku, tämän on loputtava!

Kilpailut

Uusimmat