BB-Milla: Big Brother -talon asukkaat ovat julkkistyrkkyjä

13.09.2012 20:15 - Mikko Räsänen

Big Brother -talossa vajaan viikon viettänyt toimittaja Milla Leinonen sanoo suorat sanat taloon jääneistä asukkaista.

Big Brother -talossa viisi päivää palkattuna näyttelijänä viettänyt Milla Leinonen vieraili Voicen iltapäivässä. Juontaja Oku Luukkainen tenttasi Millaa siitä, miksi ihmiset menevät vapaaehtoisesti tv-kameroiden eteen sekoilemaan ja jopa pettämään poika- tai tyttöystäviään, vaikka niin ystävät, sukulaiset kuin petetyt puolisot näkevät kaiken.

- Tuota on vaikea kysyä minulta, sillä BB-talossa viettämieni viiden päivänä aikana ei kulunut sekuntiakaan, jolloin en olisi tiedostanut kameroiden läsnäoloa.

Milla olikin BB:n palkkaama näyttelijä, jonka tehtävä oli aiheuttaa talossa hämmennystä. Muut asukkaat ovat talossa muista syistä.

- He haluavat siellä huomiota. He haluavat esitellä itseään, enkä tiedä miksi, Milla sanoo huokaisten.

Eli BB-talon ihmiset ovat huomionhakuisia julkkistyrkkyjä?

- Kyllä, ehdottomasti. Ja sen takia heidät on sinne otettu.

Milla myös arvelee, että useimmat asukkaat tekevät tietoisesti töitä sen eteen, että he ovat esillä.

- Sen he ainakin tiedostavat. Heti kun mitään ei tapahdu, he keksivät, että nyt ollaan alasti ja nyt vedetään kielareita keskenämme.

BB-talon tapahtumat päätyvät julkisuuteen ja ohjelmasta otetut kuvakaappaukset jäävät nettiin kiertämään ehkä ikuisiksi ajoiksi. Milla kertoo talon menoa katsoessaan miettineensä, että ihmisten ei kannattaisi toteuttaa kaikkia hölmöilyjään, koska eivät selvästikään tajua niiden seurauksia.

- Pari kertaa sanoinkin, että sun ei ole pakko tehdä näin, eikä sun ole pakko riisutua alasti ja alkaa tuossa vehtaamaan, kun huomasi ilmeestä, että hän ei oikeasti halua sitä, vaan tekee niin ainoastaan sen show'n takia.

Kilpailut

Uusimmat