Junon ja Jannan häät vilisevät suomalaistähtiä - häähitaan esittäjäksi pyydetty itse Nopsajalkaa

15.07.2015 16:45 - Reetta Haverinen

Viihdetomittajat menisivät taatusti mielellään parveilemaan Junon ja Jannan hääjuhlapaikan liepeille, sillä bileissä tullaan näkemään useita tunnettuja suomalaisjulkimoita.

Ei ole enää pitkä aika siihen, kun Jon ''Juno'' Korhonen ja Janna Hurmerinta sanovat toisilleen tahdon. Rakastavaisten häät tulevat olemaan rento tapahtuma, johon on kutsuttu runsain määrin sukulaisia ja ystäviä. Hyvää ruokaa ei tule juhlista myöskään puuttumaan.

Perinteisen häävalssin tahdissa kyyhkyläiset eivät kuitenkaan tanssahtele. Pariskunta on päättänyt keinua juhlissaan häähitaan tahdissa, jonka esittäjäksi on pyydetty itse Antti "Nopsajalka" Hakalaa, joka on tehnyt kauniin ja radiossakin paljon soitetun rakkauslaulun Lupaan olla omalle vaimolleen. Jos Hakala suostuu tarttumaan mikkiin, voi monen häävieraan silmäkulma kostua, sillä Hakalan häähidas on taatusti liikuttava ja herkkä veto.

Hääpari ei ole vielä lyönyt häämatka kohdettaan lukkoon, mutta Karibia saattaa olla potentiaalinen vaihtoehto pariskunnan rakkauslomalle.

- Oltiin viimeksi Aasiassa niin nyt on hyvä vaihtaa ilmansuuntaa, rakastavaiset toteavat Voicella antamassaan haastattelussa.

Jannan ja Junon yhteissingle Karkumatkalla ilmestyi viime viikolla. Kappale on kuunneltavissa nyt muun muassa Spotifyssa.


Lue myös: Jannan ja Junon hääkellot soivat pian: Anopeille herkkä paikka

Kilpailut

Uusimmat