Kuva: Mikko Räsänen

JVG:llä suuria odotuksia signaamastaan artistilupauksesta - seuraava supertähti?

20.11.2016 09:15 - Senni Loikala

Räppäriduolla on oma levy-yhtiö, johon myös nousukiidossa oleva nuori suomalaislaulaja Alma on signattu.

Rap-duo JVG eli Jare Brand, 29, ja Ville Galle, 29, perustivat oman levy-yhtiön PME Recordsin vuonna 2012. Sittemmin räppärit ottivat talliinsa tänä vuonna hurjaan nousukiitoon ponnahtaneen laulajan Alman, oikealta nimeltään Alma-Sofia Miettisen, 20.

Brand kertoo Voice.fi-sivustolle Naughty BURGR -ravintolan 1-vuotissyntymäpäivillä, että hänestä on mahdollista, että Alma tulee luomaan menestyksekästä uraa laulajana.

- Alma on saatu maailmalle ja toivottavasti hänestä tulee iso nimi ja me pääsemme joskus hänen kiertueelleen mukaan. Olisi hienoa, jos saisimme olla sivustakatsojina, kun joku painaa isosti, Brand sanoo.

JVG toivoo, että Almasta tulee suuri nimi musiikkibisneksessä. (kuva: Senja Rapila)

Vaikka musiikin tekeminen on JVG:lle tärkeintä, vievät myös levy-yhtiön pyörittäminen ja Alman kaltaisten artistilupausten tunnetuksi tekeminen oman aikansa:

- Meidän levy-yhtiöllä on vielä paljon hommaa edessä, Brand sanoo.

Suomessa Alma on yhä signattu JVG:n luotsaamalle PME Recordsille ja tämän lisäksi Almalla on myös sopimus Warner Musicin kanssa. Lisäksi laulaja solmi maaliskuussa levytyssopimuksen maailmanlaajuisen Universal Musicin kanssa.

Alman ensimmäinen EP Dye My Hair julkaistiin lokakuun lopulla. Hänen Karma-hittiään on striimattu 16 miljoonaa kertaa ja saksalaisen DJ:n Felix Jaehnin kanssa yhteistyössä tehdyllä Bonfire-kappaleella on puolestaan hurjat 48 miljoonaa striimauskertaa.

Alma on aiemmin vieraillut Voice.fi-sivuston haastattelussa. Pääset juttuun tästä.

Kilpailut

Uusimmat