Nightwish teki sen! Uusi biisi iskee täysillä suomalaisiin

19.02.2015 20:00 - Noora Suomalainen

Nightwish sytyttää kuuntelijat ja tiputtaa Elastisen Suomen Virallisen Latauslistan ykköspaikalta.

Nightwish julkaisi uuden biisin nimeltä Elan ja se pääsee heti ensimmäisellä listaviikollaan sijalle yksi. Kyseisen kappaleen musiikkivideolla on mukana nimekäs näyttelijäjoukko. Videon voi katsoa alempaa.

Ellie Gouldingin Love Me Like You Do -biisi, joka löytyy Fifty Shades of Grey -elokuvan sountrackilta, nousi kaksi sijaa ja on nyt sijalla kaksi. Voisi uskoa, että leffan viimeviikkoisella ensi-illalla on vaikutusta asiaan.

Elastinen on viihtynyt listan kärjessä jo monta viikkoa putkeen. Tällä viikolla Eteen ja ylös -kappale kuitenkin tippuu sijalle kolme. Nähtäväksi jää, että palaako biisi ensi viikolla takaisin kärkeen miehen areenakeikka-ilmoituksen vuoksi.

Neljännelle sijalle yltää viime viikon kolmonen JVG:n Mauton jasso. Kolmella sijalla viime viikosta pudonnut Martin Tungevaagin biisi Samsara 2015 löytyy sijalta viisi.

Listalle palaajia on tällä viikolla vain yksi ja se on Sian Chandelier jaetulla sijalla 24.

Uutuuksia löytyy listalta Nightwishin lisäksi viisi kappaletta. Fall Out Boyn biisi The Phoenix on sijalla kuusi ja Sannin mielenkiintoinen uutuus 2080-Luvulla on sijalla 15. Florence + The Machine pääsee sijalle 18 biisillään What Kind of Man ja hyvänmielen videolla varustettu Maroon 5:n biisi Sugar on jaetulla sijalla 24. Malliksikin ryhtyneen Calvin Harrisin kappale Pray to God yltää listalla jaetulle sijalle 29.

Latauslista TOP 5

1. Nightwish - Elan

2. Ellie Goulding - Love Me Like You Do

3. Elastinen - Eteen ja ylös

4. JVG - Mauton jasso

5. Martin Tungevaag, Emila - Samsara 2015

Katso ykköspaikan vallanneen Nightwishin video alta:

Katso koko Latauslista täältä.

Lue myös: Nightwishin uusi musiikkivideo näki päivänvalon - mukana nimekäs näyttelijäjoukko, katso

Kilpailut

Uusimmat