Kuva: AOP

One Direction -komistus julkaisi kappaleen huippu-dj:n kanssa - kuuntele Just Hold On

13.12.2016 18:45 - Senja Rapila

Louis Tomlinson on julkaissut musiikkia ensimmäistä kertaa siirryttyään soolouralle.

Louis Tomlinsonin, 24, soolouran ensimmäinen kappale on tehty yhteistyössä yhdysvaltalaisen house-tuottaja ja dj Steve Aokin kanssa. Tanssimusiikiksi luokiteltava kappale kantaa nimeä Just Hold On. Tomlinson on One Direction -yhtyeestä kolmas, joka julkaisee soolomusiikkia.

Voit kuunnella tuoreen kappaleen alapuolelta.

Myös yhtyeen Niall Horan julkaisi ensimmäisen sinkkunsa This Town aiemmin tässä kuussa, 9. päivä joulukuuta. Voit kuunnella Horanin ensimmäisen singlen alapuolelta.

Yksi jäsen, joka ei ole julkaissut omaa musiikkia yhtyeen erkanemisen jälkeen, on kiharoistaan tunnettu Harry Styles, joka on keskittynyt kehittämään itseään näyttelijänä. Hän on ollut mukana tekemässä Dunkirk-elokuvaa, jonka ensi-ilta on vuonna 2017. Myöskään Liam Payne, 23, ei ole julkaissut soolomateriaalia, vaan on keskittynyt perustamaan perhettä naisystävänsä Cheryl Colen, 32, kanssa.

One Direction -yhtyeestä pois lähtenyt Zayn Malik siirtyi ensimmäisenä soolouralle. Malikin lähdön jälkeen One Direction ilmoitti vuoden 2015 lopussa jäävänsä määrittelemättömän pituiselle tauolle vuoden 2016 puolella.

Kerroimme myös aiemmin siitä, että huhut One Directionin yhteenpaluusta ovat kierrelleet sosiaalisessa mediassa tänä syksynä. Voit lukea aiheeseen liittyvän jutun täältä.

Lue myös: The Weeknd saapuu Suomeen

Lue myös: Kosinta Coldplayn keikalla ei mennyt ihan putkeen - "Mitä v*ttua sinä täällä teet?"

Kilpailut

Uusimmat