Kuva: Nadi Hammouda

Redraman kappale edesmenneelle veljelleen koskettaa - coveroi J. Karjalaista

04.12.2015 20:15 - Senja Rapila

Räppäri aikoi kunnioittaa edesmenneen veljensä muistoa kirjoittamalla tälle täysin oman kappaleen, mutta päätyi lopulta coveroimaan tunnettua suomalaisartistia.

SuomiLove-ohjelmaan osallistunut Redrama päätti osoittaa yhden tekemistään kappaleista vuonna 2010 kuolleelle veljelleen, Albertille. Artisti oli yrittänyt kirjoittaa veljelleen täysin omaa kappaletta tuloksetta, kunnes hän tajusi ohjelman yhteydessä J. Karjalaisen kappaleen Villejä Lupiineja olevan juuri oikea.

- Olen usein palannut aiheeseen useastikin viimeisen viiden vuoden aikana. Halusin sanoa veljelleni asioita, mitä en hänen eläessään ehtinyt. Mutta jos olen rehellinen, niin mikään omista enganninkielisistä biiseistä ei ole tuntunut tarpeeksi hyvältä, Redrama on kertonut.

SuomiLove-ohjelmaan osallistuessaan artistin tuli esittää joku itselleen henkilökohtaisesti tärkeä kappale.

- Päädyin J.Karjalaisen Villejä lupiineja -kappaleeseen ja tajusin yhtäkkiä, että tässä se on. Tässä on kaikki se, mitä mä olen halunnut Albertille kirjoittaa, mutta en ole onnistunut. Kaikki asiat vain loksahtivat yhtäkkiä paikoilleen. Se oli uskomatonta.

Kuuntele Redraman Villejä Lupiineja -cover tästä.

Lue myös: Isac Elliot äänenmurroksestaan: Se hankaloitti jokaista keikkaani!

Kilpailut

Uusimmat