Kuva: Senja Rapila

Robin alkaa panostaa musiikkinsa laatuun enemmän: "Aika erikoisia juttuja menee myös läpi"

13.07.2016 19:15 - Senja Rapila

Robinin mielestä tämän kesän hittibiiseissä on ollut myös hieman erikoisempia kappaleita, joiden suosiota nuori mies ei ymmärrä.

Suomalainen poplaulaja Robin Packalen, 17, on kerännyt suuren suosion vuonna 2012 julkaistun Frontside Ollie -kappaleensa jälkeen. Suosiopiikin jälkeen hän on tehnyt viisi albumia viiden vuoden aikana, joten vapaa-aikaa musiikkihommista ei ole oikeastaan ollut lainkaan. 

Nuori artisti kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että välillä se saattaa hieman jännittää, pystyykö tarjoamaan musiikillisesti mitään uutta kuuntelijoille. Samat aiheet, biitit ja sanat saattavat pyöriä päässä albumista toiseen, jonka takia Robin haluaakin kokea kaikkea uutta ruokkiakseen luovuuttaan.

- Juuri se mietityttää, että mitä uutta pystyy tuomaan musiikkiin. Pitäisi kokea jotain erilaisia asioita vielä lisää jossain kohtaa, että pystyy kirjoittamaan. Kyllä sellaisia juttuja on jo käynyt mielessä, että nyt ei oikein tunnu että lähtee, hän toteaa.

Laatu korvaa määrän

Tänä vuonna nuori artisti aikoo keikkailla ahkerasti ja uusia kappaleitakin on tekeillä. Robin aikoo nauttia tästä vuodesta, eikä keskittyä aikatauluihin. Hän painottaakin, että tänä vuonna ei ole deadlineja vaan vuodesta rymistetään läpi fiiliksellä.

- Nyt ollaan sellaisessa pisteessä tätä artistiutta, että se on se laatu, mikä seuraavaksi korvaa sen määrän. Että keskitytään siihen, että tehdään joku yksi biisi, tehdään se tosi hyvin. Minulla on nyt tullut sellainen, että haluan tehdä laatubiisejä, Robin sanoo.

- Ja nyt kun on huomannut ketään nimeltä mainitsematta, että noi Spotify-listat ovat varsinkin nyt kesällä olleet aika erikoisia. Aika erikoisia juttuja menee myös läpi. 

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Ville Valo teki uuden version suomalaisklassikosta - katso Olet mun kaikuluotain -kappaleen video

Lue myös: Stigillä vaikeuksia nähdä itseään pop-tähtenä: "Miten minun tekstini ketään koskettaisivat"

Kilpailut

Uusimmat