Suositun räppärin menneisyys paljastui - työskenteli parittajana

10.05.2013 17:15 -

Koirasta leijonaksi muuntautunut Snoop Lion, eli entinen Snoop Dogg, paljastaa  tuoreessa haastattelussa lapsuutensa haaveammatin ja myöntää jopa toteuttaneensa erikoisen unelmansa.

Toisin kuin useimmat tenavat, Snoop ei haaveillut palomiehen tai poliisin urasta.

- Pienenä poikana ihailin parittajia, koska heillä oli komeita autoja ja hienoja vaatteita. Lisäksi he olivat aina naisten ympäröimiä, joten päätin jo silloin, että jonakin päivänä myös minä aion tehdä elantoni kyseisissä hommissa, Snoop muistelee.

Räppäri paljastaa, että kymmenen vuotta sitten hän ajoi naisia täynnä olevaa bussia kaupungista toiseen tarjoten naisten palveluja eri urheilu- ja viihdealan ihmisille.

- Pistin ison organisaation pystyyn ja paritin naisia urheilijoille sekä laulajille. Esitin muille, että otin rahaa vastaan naisilta, mutta annoin ne salaa takaisin. Työssä ei ollut kyse rahanteosta vaan nimenomaan ikuisena haaveena olleen unelman toteuttamisesta, Snoop painottaa.

Snoopin vaimo on pysynyt räppärin rinnalla tähän päivään asti, vaikka miehen puuhat olivat hieman epäilyttävät.

- Olemme olleet yhdessä lukiosta asti. Se, että toimin vähän aikaa parittajana ei  murtanut avioliittoamme, Snoop mainitsee.

Lähde: The Rolling Stones

Kilpailut

Uusimmat