Caitlyn Jennerin ihailu hermostutti transsukupuoliset: Ei meidän kaikkien tarvitse näyttää tuolta!

05.06.2015 17:45 - Eeva Rajala

Caitlyn Jennerin saama ihailu ja kehut eivät saa kaikkia transsukupuolisia naisia kiljumaan onnesta.

Caitlyn Jenner poseerasi kauniina ja meikattuna Vanity Fair -lehden kannessa. Nyt transsukupuoliset naiset ovat lähteneet luomaan omia kansikuviaan näyttäen näin, että transsukupuoliset naiset ovat kauniita, vaikka he eivät aina olisi täydessä meikissä tai huoliteltuja.

Monet transsukupuoliset naiset ovat huolissaan siitä, että heitä ihaillaan ja kehutaan pelkästään, jos he näyttävät tietynlaiselta. Heidän mielestään kauneutta ajattellaan edelleen liian kapeasti.

Tmblr-blogipalvelun käyttäjät Crystal Frasier ja Jenn Dolari päättivät herätellä maailmaa ja loivat omat Vanity Fair -kansikuvansa. Tämän jälkeen kansikuvia alkoivat tekemään muutkin transsukupuoliset naiset. Katso kansikuvia täältä! (BuzzFeed)

"Me kaikki ansaitsemme ymmärrystä"

- Nämä olivat niitä tarinoita, joita halusinkin nähdä. Halusin ihmisten tietävän, että me kaikki ansaistemme omat kansikuvamme, omat artikkelimme ja omat tarinamme, kertoo Dolari BuzzFeed Newsille.

Kaksikko sanoo kuitenkin, että kaikki ovat onnellisia siitä, miten onnellinen Caitlyn Jenner on tällä hetkellä.

- Tämä ei ole kritiikkiä häntä tai hänen valintojaan kohtaan, mutta haluamme vain muistuttaa - erityisesi transsukupuolisia lapsia, jotka saattavat ymmärtää uutisoinnin väärin - että transsukupuoliset ihmiset ovat kaikki erilaisia ja me kaikki ansaitsemme rakkautta, huomiota ja ymmärrystä, Frasier kertoo.


Lue myös: Saavatko lapset sanoa Caitlyn Jenneriä enää isäksi?

Lähde: BuzzFeed

Kilpailut

Uusimmat